News Flash:

UIMITOR! REMEDIUL IEFTIN care PREVINE CANCERUL, combate anemia si intareste sistemul imunitar

27 Aprilie 2017
5914 Vizualizari | 0 Comentarii
remediu de cancer
Cel Mai Ieftin Remediu Care Previne Cancerul, Combate Anemia si Intareste Sistemul Imunitar
Varza alba (Brassica oleraca) este recomandata a fi intrebuintata in tratamentul anemiei, diabetului zaharat, litiazei biliare, tusei (suc de varza si miere), afectiunilor renale, hemoroizilor, durerilor de ficat (varza cruda sub forma de cataplasme) si ulcerului gastric.
Varza alba actioneaza ca laxativ, vitaminizant (pentru pacientii care se refac dupa o perioada in care au zacut) si ajuta la prelungirea vietii (vitamina A continuta in varza intarzie imbatranirea, hranind tesuturile).Varza alba poate fi consumata ca varza murata, si in acest caz constituie un remediu excelent in tratarea alcoolismului, intarirea gingiilor si tratarea infectiilor intestinale; ceai de varza: acesta ajuta la vindecarea bronsitelor cronice, dar si la tratarea diareei si a constipatiei.
Sucu de varza va poate oferi foarte multe beneficii pentru sanatatea dumneavostra. Varza contine cantitati mari de beta-caroten ,fibre insolubile,vitamina B1,vitamina B6,vitamina C,vitamina E,vitamina K,minerale de iod,magneziu,fier,calciu si sulf.Acesta leguma super sanatoasa a fost folosita timp de secole datorita propietatilor sale terapeutice de vindecare.In cele mai vechi timpuri era cunoscuta ca “puterea lunii”deoarece cresteau sub lumina lunii. Astazi sucul de varza este folosit pentru tratarea multor probleme de sanatate.
Beneficiile sucului de varza
1.Sucul de varza pentru ulcere
Expertii medicali sustin ca sucul de varza este un remediu natural si eficient pentru tratarea ulcerului. Varza contine surse naturale de L-glutamina, S-metilmetioninei, gefarnate si glucozinolati, care pot ajuta la protejarea stomacului si a tractului digestiv prin vindecarea mucoasei membranei. Conform unui alt studiu recent, publicat in Jurnalul de Medicina Vest,13 pacienti cu ulcer peptic au fost tratati cu suc de varza proaspata. Acest studiu a constatat ca timpul de vindecare pentru acesti 13 pacienti a fost foarte scurt si anume 10 zile. Pacientii care au folosit terapia standard au reusit sa se vindece in 37 de zile.
2.Sucul de varza previne cancerul
Ar trebui sa stii ca dieta bogata in varza poate reduce riscul cancerului la san in mod semnificativ. Acesta este probabil principalul motiv pentru care varza este unul dintre cele mai bune 14 alimente pentru prevenirea cancerului. Expertii medicali au descoperit ca a existat o puternica reactie inversa intre cancerul de san si urmatoarele legume si fructe:
-legume de culoare verde inchis
-legume crucifere (cum ar fi varza chinezeasca si varza)
-morcovi
-rosii si ciuperci
Un alt studiu recent a aratat faptul ca daca se consuma legume crucifere timp de o saptamana se reduce semnificativ riscul de cancer oral,de esofag,colorectal,de san si de rinichi. Expertii medicali au descoperit ca legumele crucifere,cum ar fi varza pot fi folosite pentru a prevenit dezvoltarea mai multor tipuri de cancer.
3.Sucul de varza scade nivelul colesterolului
Un studiu recent a  constatat efectele sucului de varza proaspata asupra colesterolului. Bauturile contineau un amestec de legume verzi si fructe,cu sau fara broccoli si varza.La sfarsitul studiului expertii au constatat ca pacientii care au baut sucurile cu broccoli si varza,au redus nivelurile de colesterol.
4.Sucul de varza pentru pierderea in greutate
De asemenea poti utiliza acest suc ca un instrument de pierdere in greutate. Acest suc are un continut scazut de calorii, ceea ce duce la pierderea in greutate. Consuma suc de varza in locul bauturilor cu continut caloric mare, inclusiv sucul de fructe comercial. Vei pierde in greutate mult mai repede.Varza este una din legumele care te ajuta daca vrei sa dai jos cateva kilograme deoarece „reajusteaza” hormonii pentru o pierdere mai rapida a greutatii.

5.Sucul de varza pentru o piele mai frumoasa
Aceasta leguma foarte sanatoasa contine cantitati mari de antioxidanti si fitochimicale, care pot face minuni pentru pielea ta.Varza este incarcata cu vitamina C. Stim cu totii ca vitamina C promoveaza sanatatea pielii si este un ingredient comun in produsele de ingrijire ale pielii. Expertii medicali sustin ca lipsa vitaminei C contribuie la uscarea pielii, elasticitate redusa si invinetire usoara. De asemenea poate face ca vindecarea pielii sa fie mai dificila.
Cum sa faci un suc concentrat de varza:
Ingrediente
-3 cani de varza taiata grosier
-3/4 cani de apa
-1/4 lingurita de sare de mare
– blender
-1 borcan de sticla cu capac
Preparare
In primul rand umpli blenderul cu varza,sare si apa. Mixati ingredientele la viteza mica,astfel sa obtineti bucati mici nu piure.Turnati amestecul in borcan si lasati sa stea 3 zile la temperatura camerei. Dupa trei zile separati pulpa de suc si tineti sucul fermentat in frigider. Beti o jumatate de ceasca diluata cu trei parti de apa.
Sursa: www.healthyfoodheadlines.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau
sursa: andreilaslau.ro 

-legume crucifere -morcovi preparare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005967 (s)