News Flash:

Ai mancarimi in zona intima? NU IGNORA ACESTE SEMNE!

24 Aprilie 2017
1996 Vizualizari | 0 Comentarii
epilat inghinal
Mancarimile aparute in zona genitala pot fi consecinte ale mai multor factori, printre care tulburarile hormonale sau chiar boli cu transmitere sexuala. De aceea daca apar astfel de simptome, este foarte important ca ele sa nu fie ignorate. Mancarimile in zona genitala pot fi tratate prin mai multe metode, insa important este sa stim cauza lor pentru a putea recurge la un tratament.
Exista 6 motive pentru care femeile experimenteaza mancarimi si roseata in zona intima:
Infectiile fungice: Din cauza nivelului crescut de aciditate naturala din zona vaginala, pot aparea mancarimi si infectii fungice. Totodata, aceste mancarimi pot sa apara dupa administrarea unor antibiotice, pilelor contraceptive, din cauza stresului sau pe fondul alimentatiei precare. Infectiile fungice constau in secretii de culoare albicioase care foarte rar sunt transmise partenerului. Se recomanda o spalare mai atenta si folosirea de creme specifice, cum ar fi Canestenul sau Glukonazol.
Bolile cu transmitere sexuala: Exista mai multe tipuri de astfel de boli, iar in cazul lor este nevoie de administrarea unor medicamente care sunt recomandate de medicul ginecolog.
Infectia vulvara: Este o inflamatie cronica, constand in iritatia vulvei, a partii externe a organului genital feminin. In aceasta zona pot aparea si puncte albe. Boala ar trebui sa fie diagnosticata de un ginecolog si medicatia difera in functie de persoana, scrie sanatatea.ro.

Eczema sau Psoriazis: Se manifesta tot prin senzatie de mancarime si roseata. Se pot administra unguente pe baza de corticosteroizi. Totodata si o baie fierbinte in fulgi de ovaz. Daca dupa o saptamana mancarimile persista, ar trebui sa vizitati un ginecolog.
Hormoni: Tulburarile hormonale din timpul menstruatiei, sarcinii, menopauzei sau din cauza administrarii de anticonceptionale pot provoca mancarimi vaginale. Mancarimile apar in cazul unui vagin uscat. Evitati absorbantele cu arome sintetice care va pot irita zona deja inflamata. Daca mancarimile continua, apelati la un ginecolog.
Alte boli: Mancarimile vaginale pot fi provocate si din cauza unor afectiuni ascunse sau care nu au legatura directa cu vaginul, cum ar fi afectiuni ale rinichilor sau fierii. Astfel, ar trebui sa va faceti un control amanuntit.

mancarimile zona genitala ginecolog mancarimile vaginale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1097 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004514 (s)