News Flash:

Metode SIMPLE care ne ajuta sa scapam definitiv de COSURILE de pe fund

24 Aprilie 2017
6625 Vizualizari | 0 Comentarii
cos fund
Potrivit oamenilor de stiinta acneea de pe fese apare din cauza chilotilor tanga. Cu toate ca poate aparea la oricne si este un lucru aproape normal, nu toata lumea are asa ceva, astfel ca aparitiei acneei in acele zone poate sa provoace frustrari la unele persoane, mai ales in momentele de intimitate cu partenerul.
Desi pare ciudat sa ai cosuri pe fund, aflati ca acneea poate sa apara pe orice parte a corpului, din varful capului pana in talpi, asa ca nu este de mirare ca mici burbonele rosiatice au aparut pe fese. Insa, vorbind mai pe larg de acneea de pe fese, dermatologul Doris Day spune intr-un interviu pentru revista Glamour ca renuntarea la chilotii de tip tanga este primul pas care ar trebui facut in a preveni cosurile de pe fund.
Cum scapam de cosurile de pe fund, este o intrebare pe care multe persoane si-o adreseaza, mai ales femeile, care sunt mai preocupate de aspectul lor exterior, scrie sanatatea.ro.
In primul rand, ca sa scapam de cosurile de pe fund, ar trebui sa purtam chiloti lejeri, care sa lase pielea sa respire. Chilotii clasici din bumbac sunt cei mai buni. Nu renunta la ei, decat atunci cand esti nevoita. Ca sa scapam de cosurile de pe fund, este indicat sa purtam haine largi! O fusta lejera, vaporoasa este de preferat fata de una stramta, intrucat cea din urma creeaza un mediu ostil favorizand aparitia transpiratiei. Transpiratie provoaca aparitia cosurilor. Evitati sa stati asezati prea mult timp, pentru a preveni aparitia cosurilor pe fund. Desi este un lucru dificil pentru multi dintre noi, cei care lucram la birou cel putin 8 ore pe zi, statul pe scaun nu lasa porii sensibili de pe fese sa respire, astfel ca acestia pot foarte usor sa se infunde si sa provoace iritatii. Desi ar putea sa sune ciudat, felul in care facem dus poate influenta aparitia acneei in cele mai neasteptate locuri, mai ales pe fund. Astfel, este recomandat sa ne spalam corpul la final, dupa ce ne-am spalat pe fata sau pe par. Raspunsul este simplu: Daca ne spalam mai intai pe corp apoi pe fata, toate impuritatile de pe fata se imprastie pe corp si sunt purtate de apa pe diferite parti, inclusiv pe fund, acolo unde, odata creat mediul propice pot provoca iritatii pe fese. Obisnuiti sa va exfoliati pielea de pe fata? De ce n-ati face acelasi lucru si pe fund? In definitiv si pielea de pe fese este la fel de sensibila. Exfolierea ajuta la indepartarea pielii moarte care mentine reziduurile si bacteriile pe loc si determina o curatare eficienta. Nu in ultimul rand, folositi crema pentru acnee pe care o dati pe fata si pe fund. Asa putem sa scapam de cosurile d epe fund, fara a investi bani in tratamente suplimentare.

acneea fese chilotilor tanga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005782 (s)