News Flash:

Tudorel Toader, anunt pe Facebook despre legile justitiei si despre conditiile din inchisori: Proiectul de modificare a Legilor justitiei, prezentat public pe 23 august

2 August 2017
912 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4
Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca proiectul de modificare a Legilor justitiei va fi facut public pe 23 august. De asemenea, ministrul anunta ca pe 8 august vor fi intalniri cu sindicatele ANP privind conditiile din inchisori.
"Proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei, va fi prezentat public, pe data de 23 august 2017, la sediul Ministerului Justitiei, incepand cu orele 11.00 ! Sunt propuse modificari de fond si nu de forma!", a scris Tudorel Toader pe Facebook.
Ministrul a prezentat si un plan privind conditiile din inchisori, in contextul deciziei pilot a CEDO.
"Foaia de parcurs va fi discutata cu liderii sindicatelor din ANP, la sediul Ministerului Justitiei, pe data de 8 august 2017, incepand cu orele 10.00. Avem in vedere urmatoarele: stadiul constructiei a doua noi penitenciare; modernizarea / extinderea penitenciarelor existente; posibilitatea transformarii unor foste unitati militare, in unitati penitenciare. Pe plan legislativ, avem in vedere urmatoarele: finalizarea si adoptarea Statutului functionarilor din penitenciare; punerea in aplicare a Legii referitoare la recursul compensatoriu; posibile modificari ale proiectului de lege referitor la gratierea unor pedepse; posibilitatea consacrarii legislative a masurii supravegherii electronice", a mai scris ministrul Justitei.

tudorel toader
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005784 (s)