News Flash:

Director DSP, dat afara de ministrul Bodog pentru ca posta bancuri pe Facebook in timpul orelor de program

1 August 2017
2567 Vizualizari | 0 Comentarii
laura
Ministru Sanatatii a declarat pentru MEDIAFAX ca a dispus demiterea unui director adjunct din cadrul Directia de Sanatate Publica Botosani pentru ca, in timpul serviciului, posta bancuri pe Facebook, acesta avand si atributii legate de vaccinare.
"Mi-a fost sesizat faptul ca, in timpul programului, intre orele 14.00-15.00, domnia sa posta bancuri si alte lucruri pe Facebook, in conditiile in care dumneaei raspunde de asistenta medicala si era director adjunct pe asistenta medicala, deci avea nenumarate atributii in ceea ce priveste inclusiv vaccinarea. M-am gandit sa o scutesc de aceste atributii, ca sa aiba mai mult timp sa stea pe Facebook", a declarat pentru MEDIAFAX, Florian Bodog, ministrul Sanatatii.
Florian Bodog a precizat ca acesta a fost singurul motiv pentru care a luat aceasta decizie, iar directoarea nu a prezentat niciun argument in apararea sa.
"Am rugat-o pe directoarea DSP din minister sa ia legatura cu dansa, nu a dat nicio explicatie, nu am primit nicio explicatie, asa ca i-am incetat mandatul. Motivul demiterii este ca in timpul serviciului face altceva decat ceea ce are in fisa postului", a adaugat ministrul Sanatatii.
Pe langa functia de conducere din cadrul Directia de Sanatate Publica Botosani, Laura Acatrinei este si medic epidemiolog.
Pe pagina persoanla de Facebook, de exemplu, vineri, in intervalul 09.53-16.44, a avut 14 postari, cele mai mult fiind bancuri si citate.
Miercuri, ministrul Sanatatii a anuntat schimbarea conducerii directiilor de sanatate publica din judetele Caras Severin, Hunedoara, Neamt, Prahova si Ilfov, rata de vaccinare in aceste zone fiind sub 50%, anunta Ministerul Sanatatii.
Potrivit Raportului privind Programul National de Vaccinare, publicat miercuri de Ministerul Sanatatii, cinci directii de sanatate publica nu au reusit sa isi indeplineasca misiunea legala, rata de vaccinare la nivel judetean fiind, in aceste cazuri, sub 50%, un nivel extrem de redus comparativ cu obiectivul asumat.
Prin urmare, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a propus schimbarea din functie a directorilor executivi si a celor care ocupa functia de directori executivi adjuncti sanatate publica ai directiilor de sanatate publica din aceste cinci judete, iar in cazul celorlalti directori de directii de sanatate publica din tara, s-a decis transmiterea unui avertisment scris.

florian bodog laura acatrinei epidemiolog
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005357 (s)