News Flash:

Un pilot a aterizat in siguranta o aeronava cu 121 de pasageri, desi nu avea vizibilitate intr-o furtuna cu grindina din Istanbul

1 August 2017
871 Vizualizari | 0 Comentarii
avion
Un pilot a reusit sa aterizeze in siguranta o aeronava Airbus A320 cu 127 de persoane la bord, printre care 121 de pasageri, dupa ce o furtuna cu grindina extrem de violenta a distrus geamurile cabinei de pilotaj si a strivit nasul avionului operat de compania AtlasGlobal deasupra Turciei, transmite Sky News.
Aeronava decolase de pe aeroportul international Ercan din Republica Turca a Ciprului de Nord, iar capitanul Alexander Akopov a inceput in scurt timp sa intampine dificultati, dupa ce o furtuna de grindina a distrus geamurile cabinei de pilotaj a Airbus-ului A320.
Capitanul Akopov a primit permisiune pentru a ateriza pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, unde a reusit sa aduca aeronava in siguranta la sol, desi vizibilitatea sa era zero in furtuna de grindina de deasupra Turciei.
Cei 121 de pasageri si sase membrii ai echipajului au izbucnit in aplauze la aterizarea aeronavei pe aeroportul Ataturk.
”Am zburat timp de 30 de ani. Ati vazut cum a aterizat aeronava? A fost bine? Pasagerii sunt in viata. Este normal. Asta este increderea noastra profesionala”, a declarat capitanul Akopov, care a primit inclusiv Ordinul pentru Curaj in Ucraina.
In ultimele saptamani, ploi torentiale si furtuni violente au lovit metropola Istanbul. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005426 (s)