News Flash:

Sofer cautat de politie, dupa ce a fugit de la locul unui accident

2 August 2017
936 Vizualizari | 0 Comentarii
politia timis
Accident grav de circulatie, in comuna Ghiroda. O femeie de 63 de ani, biciclista, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovita cu masina de un sofer care nu i-a acordat prioritate. Imediat dupa producerea accidentului conducatorul auto a fugit de la fata locului.
Accidentul s-a produs la intersectia strazilor Victoriei si Plopilor din Ghiroda. Conducatorul auto circula, la volanul unui autoturism BMW, pe strada Victoriei. La intersectia cu strada Plopilor nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si a lovit-o pe femeia de 63 de ani care circula regulamentar pe bicicleta, scrie tion.ro.
In urma impactului, victima a suferit mai multe fracturi si a ramas intinsa pe jos. Conducatorul auto nu a oprit pentru a vedea ce s-a intamplat si daca femeia mai traieste si a fugit de la fata locului. Femeia a fost preluata de ambulanta si a fost transportata la spital in stare grava.
Politistii de la Rutiera fac acum cercetari pentru a da de urma soferului vinovat si pentru a-l putea trage la raspundere. Acesta circula la volanul unui autoturism BMW Seria 3 coupe de culoare inchisa, cu volan pe dreapta, inmatriculat in Anglia sau Franta. Cei care pot oferi informatii cu privire la identitatea soferului sunt rugati sa apeleze numarul de urgenta 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004431 (s)