News Flash:

Liviu Dragnea raspunde acuzatiilor ca ar detine actiuni la Tel Drum: Nu ma simt vanat, chiar sunt

2 August 2017
934 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf
Presedintele PSD Liviu Dragnea, a raspuns marti acuzatiilor ca ar detine actiuni la firma Tel Drum si ca ar avea afaceri in Brazilia. Liderul social-democrat a acuzat la randul sau ca ar exista presiuni cu scopul „micsorarii PSD”.
„M-a intrebat cineva daca ma simt vanat. Nu ma simt vanat, chiar sunt. In situatia in care o structura de presa, alte institutii de presa au o singura tema, in fiecare zi trebuia sa apara ceva (...) scoteau tot felul de ciorbe reincalzite, asa-zise anchete explozive care, de fapt, nu au niciun fel de substanta, inseamna bani foarte multi sa se intretina o asemenea campanie, avand un obiectiv foarte clar si anume PSD. Eu sunt o piedica in calea micsorarii PSD, care nu este un obiectiv doar de acum. Ca sunt forte externe, ca sunt forte interne, ca sunt institutii din Romania, institutii din alta parte, oameni grei din afara tarii, nu stiu", a declarat Liviu Dragnea, marti seara, la Antena 3. 
Raspunzand acuzatiilor, liderul social-democrat a afirmat ca nu detine actiuni la purtator la Tel Drum si nu are nici afaceri in Brazilia. 
„Cu Tel Drum. Nu am avut actiuni, nu am actiuni si nu o sa am actiuni acolo. Totusi, de ani de zile, din 2004, s-a aruncat pe piata acest subiect. Nu am legaturi cu aceasta societate. (...) Cu Brazilia, ca am casa, ca am vila, ca am vila de lux, ca am spalat bani in Brazilia. Eu nu am mutat bani din Romania, banii mei sunt la vedere, declaratia de avere e la vedere, nu am afaceri in nicio alta tara, nu am proprietati in alta tara. Dar astea sunt lucruri stiute, nu poti sa ai proprietati in aceasta lume si sa nu se stie, este imposibil”, a spus Dragnea, comentand ca in spatele acestor atacuri sunt „aceleasi persoane si institutii”. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008662 (s)