News Flash:

Trucul la care a apelat Gina ca sa se iubeasca in taina cu Smiley

28 Octombrie 2017
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
gina
Povestea misterioasa dintre Gina Pistol (35 de ani) si Smiley (34 de ani) are si acum ite incalcite, insa fotoreporterii Click! au surprins dovezi care confirma ca blondina si solistul au fost sagetati de Cupidon. Joi seara (26 octombrie), cei doi s-au dat de gol.


Incredibil, dar adevarat! Par diferiti din toate punctele de vedere, dar asa cum se stie, contrariile se atrag, iar Gina Pistol si Smiley confirma acest fapt. Dupa relatia cu Laura Cosoi, Smiley a preferat sa nu se mai afiseze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supara pe fane, dar asta n-a insemnat ca a stat singur-singurel, atata amar de vreme. Click! a aflat ca juratul de la “Vocea Romaniei” se iubeste cu Gina Pistol de 8 luni, iar povestea lor de dragoste a inceput pe 31 martie, la concertul lui Damian Draghici, de la Sala Palatului. De atunci, discretia a fost litera de lege in relatia lor. Iata insa ca joi n-au mai fost atat de vigilenti. In seara cu pricina, Gina Pistol a fost prima vedeta care a ajuns la “Gala Premiilor Radar de Media”, eveniment care a avut loc la centrul de evenimente Ambasad’OR, din Otopeni.


Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cutite” a stat cumintica in primele randuri, pana cand s-a umplut toata sala. Gina a venit pentru a-si ridica premiul pentru emisiunea culinara de la Antena 1, iar in scurt timp dupa ce a pus mana pe trofeu, Gina a plecat de la gala, insa nu singura. In jurul orei 22.00, ea a parasit zona insotita de solistele Feli Donose si Andreea Avarvarei, cea din urma fiind cunoscuta pentru participarea de la “Vocea Romaniei” (PRO TV), dar si pentru ca activeaza in trupa de backing-vocals a lui Smiley. Cele trei au fugit la Hard Rock Café, unde solistul a avut concert, de la ora 22.30.


Ajunse acolo, fetele si-au vazut fiecare de treaba. Andreea Avarvarei a urcat pe scena si a cantat cu Smiley, Gina a stat in public si l-a sorbit pe solist din priviri, dupa care a diparut in culise. Se stie ca nu oricine are sansa sa stea in backstage cu artistii, insa iata ca Gina are parte de tratament special, cum e si normal. Feli Donose a publicat un filmulet pe Facebook, in care apare alaturi de Ginuta, la concertul lui Smiley. Inainte de a pleca spre Hard Rock Cafe, reporterul Click! a intrebat-o pe Gina despre sanatate si amor, iar raspunsurile au fost pline de optimism. “Sunt bine. Iubesc viata, iubesc ce se intampla acum. O sa vedeti in curand despre ce este vorba, voi mai avea un proiect foarte interesant, sentimental sunt bine,profesional la fel, sanatoasa sunt. Nimic in viata nu se intampla fara un motiv si totul se intampla cand trebuie sa se intample”, ne-a spus frumoasa blondina.

Galerie Foto


gina pistol 

gina pistol smiley cupidon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005920 (s)