News Flash:

Accident GRAV. O ambulanta care transporta un pacient s-a izbit de alt autovehicul. Patru persoane ranite

26 Octombrie 2017
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta accident2
Patru persoane au fost ranite, joi, dupa ce o ambulanta aflata in misiune a intrat intr-un taximetru, intre victime fiind doctorul si asistenta de pe autoutilitara. Pasagera din taximetru a intrat in coma, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul s-a produs joi la pranz in municipiul Constanta si, potrivit primelor informatii, ambulanta a lovit taximetrul care nu a acordat prioritate si a intors intr-o intersectie.
Ambulanta se afla in misiune, avand semnalele acustice si luminoase in functiune, transportand un pacient cu insuficienta respiratorie la spital.
In urma impactului foarte puternic, pasagera aflata in taximetru a fost ranita foarte grav, suferind un traumatism cranian sever. Ea a fost intubata si transportata la spital in stare de coma.
De asemenea, si soferul taximetrului a suferit un traumatism cranian, in timp ce medicul de pe ambulanta are fracturi costale, iar asistenta are un antebrat fracturat.
La locul accidentului au interveni si pompierii militari, cu un echipaj de descarcerare, dar si cu un echipaj SMURD, in sprijinul ranitilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006565 (s)