News Flash:

Scapa de durerile de dinti in cateva secunde! Foloseste aceasta solutie naturala…

28 Octombrie 2017
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
durere de dinti
Se spune ca nu exista durere mai mare decat o durere de dinti, iar atunci cand apare pe neasteptate nu stii ce sa mai faci. De obicei, aceste dureri puternice apar in timpul noptii, in vacanta sau cand suntem prea departe de a primi ajutor specializat de la un dentist.

Pentru ca nu intotdeauna medicamentele isi fac efectul, poti apela cu incredere la solutiile naturale. Cuisoarele contin o cantitate importanta dintr-un compus activ numit eugenol. Eugenolul, principalul component al cuisoarelor, este un ulei volatil cu proprietati antiinflamatoare. In studiile efectuate pe animale, s-a demonstrat ca simpla adaugare a extractului de cuisoare in dieta aduce beneficii semnificative si reduce simptomele inflamatorii cu 15-30%.

Cuisoarele mai contin, de asemenea, flavonoizi precum camferol si ramnetin, care contribuie si ei la proprietatile antiinflamatoare si antioxidante. Uleiul de cuisoare poate fi folosit in masaj pentru durerile musculare, ori in cataplasme sau bai calde pentru artrita si reumatism.

Pentru ca este un anestezic puternic, acest condiment dulceag te ajuta sa scapi de durerea de dinti. Il poti folosi ca pudra sau in bucata intreaga. Fa o solutie dintr-o jumatate de lingura de sare cu apa calda si fa gargara cateva secunde. Apoi, ia o bucatica de cuisoare si aplica pe dintele dureros. Asteapta pana cand durerea dispare.

Mai poti incerca sa faci o solutie din ulei de cuisoare cu apa calda si sa iti clatesti gura. Amesteca o lingura de ulei de masline cu cateva picaturi de ulei de cuisoare si aplica pe zona dureroasa, pana cand se absoarbe. Preseaza putin cu mana pana cand intra in gingie.

De asemenea, cuisoarele reduc greata si starile de voma, asa ca pastreaza cateva bucatele in geanta. Femeile insarcinate pot consuma cuisoare fara restrictii, mai ales dimineata.

Cum se prepara uleiul de cuisoare
Adauga la 1/8 de cana de cuisoare intregi o jumatate de cana de ulei vegetal. Lasa sa stea peste noapte, sau cel mult 24 de ore, apoi strecoara si este gata de a fi folosit.

ulei volatil cataplasme anestezic puternic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006521 (s)