News Flash:

Trei persoane din Hunedoara, retinute pentru camatarie si santaj

27 Octombrie 2016
996 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Trei persoane din municipiul Hunedoara, dintre care doua sunt femei, au fost retinute de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, fiind suspectati de comiterea infractiunilor de camatarie si santaj, a informat miercuri Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Hunedoara. 
Invinuitii fac parte dintr-un grup de patru persoane despre care politistii au stabilit ca au savarsit, in perioada 2015-2016, sub diverse participatii, mai multe infractiuni de santaj si camata. 
Politistii au efectuat in cursul zilei de marti trei perchezitii la domiciliile persoanelor invinuite si opt perchezitii la autoturismele care apartin suspectilor. 
'In urma perchezitiilor, au fost indisponibilizate trei autoturisme si au fost ridicate pentru cercetari mai multe bunuri si inscrisuri de interes pentru cauza, precum si suma de 18.000 lei, cu privire la care exista indicii ca provine din savarsirea infractiunilor', se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES. 
De asemenea, au fost retinuti pentru 24 ore un barbat in varsta de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de santaj si camata, si doua hunedorence, in varsta de 27 si 28 de ani, cercetate pentru savarsirea infractiunii de complicitate la camata. 
Cele trei persoane retinute urmeaza sa fie prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventiva, in timp ce pentru un al patrulea suspect, un hunedorean in varsta de 30 de ani, care se sustrage urmaririi penale, se va propune emiterea mandatului de arestare preventiva in lipsa. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005470 (s)