News Flash:

Trei ani si zece luni de inchisoare pentru un cunoscut om de afaceri din Timisoara

1 Noiembrie 2017
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Sentinta definitiva in unul dintre dosarele in care Razvan Nedelcu, patronul firmei Ingerii Galbeni, a fost trimis in judecata. Omul de afaceri a fost condamnat la trei ani si 10 luni de inchisoare cu executare pentru loviri sau alte violente. Decizia a fost luata marti de magistratii de la Curtea de Apel Timisoara.
Magistratii de la Curtea de Apel Timisoara au judecat marti apelul facut de aparatorii lui Razvan Nedelcu, dupa ce acesta a fost condamnat initial de cei de la Judecatoria Timisoara. Judecatorii de la instanta de apel au decis sa respinga apelul lui Razvan Nedelcu si sa mentina decizia colegilor lor. Astfel, patronul firmei Ingerii Galbeni, a fost condamnat la trei ani si 10 luni de inchisoare cu executare.
„In baza art. 421 alin. 1 pct.1 lit. b) C.p.pen. respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Nedelcu Razvan Sorin, impotriva sentintei penale nr. 2991 din 25 mai 2017 pronuntata de Judecatoria Timisoara in dosarul nr. 11164/325/2016. Mentine sentinta penala atacata. In baza art. 422, art. 275 alin. 2 Cod procedura penala, obliga inculpatul Nedelcu Razvan Sorin sa plateasca statului suma de 300 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat in apel. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi 31.10.2017”, se arata in solutia pe scurt data de judecatorii de la Curtea de Apel Timisoara, scrie tion.ro.
Nedelcu a fost condamnat pentru opt infractiuni de loviri sau alte violente si una de tulburare a ordinii si linistii publice. Totul dupa ce a lovit cu masina mai multe persoane adunate intr-o parcare din Timisoara pentru a protesta impotriva abuzurilor comise de angajatii firmei Ingerii Galbeni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004983 (s)