News Flash:

TRAGEDIE RUTIERA: Un tanar de 16 ani a murit, iar altul a fost ranit, dupa ce masina lor a lovit un stalp si s-a rupt in doua

31 Octombrie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
accident mangalia
Un adolescent in varsta de 16 ani a murit, marti dimineata, iar un alt tanar a fost grav ranit, dupa ce masina in care se aflau a lovit un stalp de beton, la intrarea in Mangalia.
Potrivit ISU Dobrogea, masina in care se aflau tinerii a lovit, la intrarea in Mangalia, un stalp de beton.
In urma impactului, un adolescent in varsta de 16 ani a murit, iar un alt tanar, in varsta de 20 de ani, a fost grav ranit.
Tanarul de 20 de ani are fracturi costale si fractura de femur si a fost transportat la spitalul din Mangalia.
In total, trei persoane au murit, iar alte patru au fost ranite grav, in doua accidente petrecute in judetul Constanta, in cursul noptii de luni spre marti.
Potrivit politistilor, primul accident a avut loc in jurul orei 01.43. Un barbat conducea un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Voda catre Medgidia, iar la un moment dat el a pierdut controlul autoturismului si s-a rasturnat in afara partii carosabilului. La locul solicitarii au fost trimise doua echipaje SMURD, o autospeciala pentru victime multiple si trei echipaje de la Ambulanta.
In urma accidentului rutier soferul, de 49 de ani, din municipiul Medgidia, a murit pe loc, iar alte patru persoane aflate in autoturism, cu varste cuprinse intre 36 si 49 de ani, au fost ranite foarte grav, fiind transportate la spitalele din Medgidia si Constanta.
Ulterior, unul dintre ranitii transportati la Medgidia a decedat si el in unitatea sanitara.
In ambele cazuri politistii au intocmit dosare de cercetare penala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)