News Flash:

Furtuna a facut ravagii in Romania! „Asa furtuni la final de octombrie nu am mai vazut …"

31 Octombrie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna 1

Furtuna s-a abătut din nou spre România. A fost la Timișoara, Arad, acum mai multe localităţi din judeţele Cluj şi Sălaj se află sub Cod portocaliu de vânt până la ora 20:00. Localităţile vizate sunt Huedin, Călăţele, Izvoru Crişului, Mănăstireni, Poieni şi Sâncraiu din judeţul Cluj şi în localităţile Agrij, Almaşu, Buciumi, Cuzaplac, Fildu de Jos şi Treznea din judeţul Sălaj se va semnala vânt puternic, cu intensificări care la rafală vor atinge şi depăşi 90 km/h.

Pe Facebook, Sebastian Bulumac a scris: „Nu stiu in alte zone din oras cum e, dar in nord-vest tocmai a trecut nucleul furtunii si vantul batea foarte tare. Mie unul mi-a fost teama sa nu ia tigle de pe acoperis. Asa furtuni la final de octombrie nu am mai vazut, dar se pare ca ne vom confrunta tot mai des cu ele…

Nu e de iesit din case in seara asta daca nu sunteti cu ochii pe radarul meteo. (inmh.ro, aplicatia DSU, etc)”

Dorinel Norty Furtuna acuma 5 minute, județul Timiș

fg6

fg7

fg8

Județul Timiș se află până luni seara sub atenționare cod galben de vânt puternic și precipitații. În plus, meteorologii au emis o nouă avertizare Cod portocaliu de intensificări de vânt care la rafală pot atinge 90km/h. În aceste condiții, autoritățile locale transmit cetățenilor mai multe atenționări pentru a rămâne în siguranță.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Timișoara atenţionează populaţia să evite zonele cu copaci, panouri publicitare sau cu clădiri şubrede, în contextul avertizării de vânt intens. De asemenea, autorităţile recomandă oamenilor să se adăpostească în încăperi, cu geamurile închise.

Flavius Bazga , Satchinez, Timis Și a trecut iar furtuna peste noi!

fg9

sursa: romani-buni.info

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005457 (s)