News Flash:

Trateaza calcaiele crapate cu paracetamol si aspirina

22 August 2018
768 Vizualizari | 0 Comentarii
crapate

Calcaiele crapate sunt o mare problema pentru orice femeie. Inestetica, problema se poate transforma foarte usor intr-una dureroasa daca este ignorata.
Cauzele principale care duc la craparea calcaielor sunt reprezentate de igiena incorecta si carenta de vitamine si minerale dar si de purtarea frecventa a sandalelor.
Si problemele de sanatate precum diabetul, eczemele, psoriazisul si bolile tiroidiene pot duce la uscarea pielii calcaielor. De aici pana la craparea lor nu este decat un pas, daca nu se actioneaza la timp.

Pe langa problema de ordin estetic, simptomele calcaielor crapate se pot agrava. Pe langa piele ingrosata poate sa apara mancarimea, roseata, inflamatia si descuamarea. Igiena in astfel de cazuri este esentiala pentru ca in cele mai multe cazuri ranile provocate de crapaturi vor sangera si se pot infecta.
Pentru ca este inca perioada estivala si tinutele vaporoase insotite de sandale sunt la mare cautare, va prezentam un remediu simplu si eficient. Aceasta va elimina cu succes problema si va veti bucura de calcaie moi precum ale bebelusilor in mai putin de doua saptamani.


Tratament pentru calcaie crapate
Achizitionati de la farmacie cate zece pastile de paracetamol si tot pe atatea de aspirina. Zdrobiti bine medicamentele si amestecati-le cu 250 ml de alcool de 70 grade.
Turnati solutia intr-o sticla pe care o puneti la macerat timp de 48 de ore. Dupa acest interval agitati bine sticla si cu ajutorul unui tampon de vata sau tifon aplicati din acest aamestec pe calcaie. Puneti peste calcaie o folie de plastic si apoi trageti ciorapul pana dimineata. Nu uitati sa spalati bine si sa uscati picioarele in prealabil.

Lasati amestecul sa actioneze peste noapte iar dimineata clatiti cu apa, uscati cu un prosop de bumbac, exfoliati fin zona si aplicati o crema grasa. Se poate folosi crema de galbenele.
Tratamentul are rezulatte notabile dupa 10 – 15 aplicari. Bataturile, pielsea groasa si calcaiele vor disparea complet.
Acelasi tratament este eficient si pentru tratarea venelor varicoase dureroase.
 


calcaiele crapate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006283 (s)