News Flash:

Carmen Dan: Nu am vorbit cu prefectul Capitalei in cursul zilei de 10 august

21 August 2018
746 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, dupa audierea din Comisia pentru aparare a Camerei Deputatilor, ca nu a vorbit cu prefectul Capitalei in ziua de 10 august, atunci cand a avut loc mitingul violent din Piata Victoriei si cand a fost semnat ordinul de evacuare a Pietei.
In jurul pranzului, am ajuns la minister si discutam neaparat de niste rapoarte, nu s-au intocmit niste note scrise care au ajuns pe masa ministrului, conform fluxului informational, ministrul a primit informari pe tot parcursul zilei prin Directia Generala de Management Operational. Am facut precizarea ca nu am vorbit cu doamna prefect in cursul zilei de 10 august.

Intrebata daca nu a stiu ca prefectul semnase ordinul de evacuare a Pietei Victoria, Carmen Dan a spus" Am primit informatia pe fluxul informational pe care vi l-am precizat, conform prevederilor legale, dupa ce s-a semnat ordinul de restabilire".

Ministrul Afacerilor Interne a reiterat faptul ca nu a primit o invitatie oficiala din partea Comisiei, dar ca a considerat oportun sa vina. Carmen Dan a precizat ca va pune la dispozitia Comisiei raportul prezentat.
"Exista o procedura legala. Avem posiblitatea sa punem la dispozitie acest raport. Daca mai sunt intrebari, dupa ce acestia vor parcurge acest raport, suntem oricand la dispozitia Comisiei. Dincolo de aceste dispute politce, ma bucur ca am avut ocazia sa particip si sa raspund la intrebari. Politia isi face treaba in continuare, Jandarmeria isi face treaba in continuare si pe masura ce vom avea informatii despre dosare, despre identificare persoanelor care se fac vinovate, vi le vom pune la dispozitie cu absolute celeritate. Cred ca domnul presedinte al Comisie va putea parcurge pasii pentru punerea la dispozitie a raportului si imediat ce va fi finalizata, noi vom pune la dispozitie acest raport", a mai spus ministrul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005768 (s)