News Flash:

Codrin Stefanescu: In partid sunt frictiuni, dar nu cauzate de lupta pentru putere. Puciurile sunt posibile doar in Congres

22 August 2018
816 Vizualizari | 0 Comentarii
codrin stefaNESCU

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca singurele nemultumiri in partid sunt de ordin „tehnic", legate de „viteza cu care merg lucrurile" la guvernare, si sunt „aberatii" informatiile din spatiul public privind existenta unor lupte pentru putere in formatiune.
„Tot partidul si electoratul nostru este nemultumit ca in timp ce unii incearca sa construiasca, unii darama cu securitatea, cu servicii, cu agenti, cu #rezist, cu fundatii Soros si nemultumirea vine pe un singur argument: ca trebuie luate masuri mult mai serioase, adica trebuie stopate amenintarile cu moartea pe Facebook la adresa copiilor, trebuie aplicate legile ca in Occident. Lumea vrea normalitate, vrea liniste", a declarat Codrin Stefanescu, marti pentru MEDIAFAX.

Secretarul general adjunct al PSD a mai spus ca nemultumirile din partid vizeaza „chestiuni tehnice".

„Legat de asa-zisele frictiuni din interiorul partidului, intotdeauna in PSD au existat doar frictiuni legate de chestiuni tehnice. De exemplu, administratia noastra PSD dintr-un judet e nemultumita de modul in care se transpune in practica o HG care se intarzie de o luna sau de doua luni, sau ca pentru PNDL 2 inca nu s-a facut o procedura. Tot timpul au fost mici nemultumiri legate de viteza cu care merg lucrurile, pentru ca PSD este un partid care pune in practica rapid ceea ce promite, cum a fost cu pensiile, cu salariile. Este singura chestiune in partid care se discuta permanent", a declarat social-democratul pentru MEDIAFAX.
Acesta a adaugat ca sunt „aberatii" informatiile vehiculate in spatiul publice despre luptele pentru putere din PSD.

„Legat de intentia unora de a pune mana pe partid din interior, acestea sunt aberatii. In istoria PSD nu a existat niciun puci, cu exceptia Congreselor. In ziua aia de Congres, in sala, se pot intampla foarte multe lucruri si foarte multe schimbari, dar doar atunci. Restul, cu luptele interne, sunt niste prostii", a conchis Codrin Stefanescu.


secretarul general psd codrin stefanescu stefanescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005086 (s)