News Flash:

TRAGEDIE! Un tanar marinar roman a murit in conditii suspecte la bordul unei nave, in Malaezia

6 Aprilie 2017
999 Vizualizari | 0 Comentarii
Stelian Mevlit
Un marinar roman in varsta de 36 de ani a murit la bordul unei nave, in Malaezia, primele informatii aratand ca acesta ar fi suferit un accident, cazand de la inaltime, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN), Adrian Mihalcioiu, Stelian Mevlit, ofiter mecanic la bordul navei Berge Artic, sub pavilion Panama, a murit, miercuri, la bordul vasului.
”Dupa primele informatii, acesta ar fi suferit un accident”, a spus Adrian Mihalcioiu.
Se pare ca marinarul a cazut de la inaltime, de pe o scara, si ar fi suferit rani la cap.
Trupul marinarului roman a fost depus la morga spitalului din Kota Kinabalu, pentru ca in urma necropsiei sa se determine cauzele decesului.
”Maine vom afla cauza exacta a mortii. Ministerul Afacerilor Eexterne, prin serviciul consular roman din Malaezia, este in legatura cu noi, cu autoritatile, cu sotia si medicii spitalului”, a spus liderul SLN.
Stelian Mevlit era casatorit si nu avea copii, sotia acestuia fiind informata inca de miercuri de catre agentia de crewing prin care a plecat navigatorul.
”Formalitatile de repatriere au inceput si se va actiona cu toata celeritatea pentru o cat mai urgenta repatriere a corpului neinsufletit. Stelian Mevlit nu era membru al Federatiei Internationale a Transportatorilor (ITF), dar asiguram familia de sprijinul SLN/ITF, cum procedam de obicei in astfel de cazuri”, a mai spus Adrian Mihalcioiu. Mediafax.ro

malaezia stelian mevlit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006231 (s)