News Flash:

Dragnea nu e de acord ca demnitarii sa-si angajeze rudele la cabinete

6 Aprilie 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Sinaia, ca nu este de acord ca demnitarii sa-si angajeze rudele la cabinete, el mentionand ca intalnirea demnitarilor cu propriile rude e bine sa aiba loc acasa, de sarbatori, de Craciun sau in weekend. Pe de alta parte, Liviu Dragnea a precizat, miercuri, ca nu se pune problema retragerii sprijinului politic ministrului Justitiei Tudorel Toader "in acest moment", el aratand ca nu l-a invitat pe acesta la sedintele CExN al PSD si coalitiei, la Sinaia, intrucat nu constituia un „subiect” al acestora.
Intrebat daca se pune problema retragerii sprijinului politic acordat lui Toader, Dragnea a raspuns: „Din punctul meu de vedere, nu. Cel putin nu in acest moment”.
"Cred ca domnul ministru, dincolo de experienta foarte mare pe care o are si expertiza pe care o are, trebuie sa capete si experienta politica. Este un Guvern politic si cred ca va invata din neconcordantele acestea in comunicare. Trebuie totusi sa vina cu legile pe care le asteapta toata lumea”, a adaugat Dragnea.
Intrebat, totodata, daca l-a invitat pe ministrul Justitiei la CExN al PSD sau la coalitie, Dragnea a raspuns: „Eu nu l-am invitat, pentru ca nu e la subiect, nici la coalitie, nici la parlamentari. Avem timp sa vorbim si eu si oricine altcineva cu dumnealui”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005944 (s)