News Flash:

ALERTA! Adolescenta din Sibiu care a murit dupa ce a cazut de la etajul 9 al unui bloc juca ”Balena Albastra”

5 Aprilie 2017
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
balena albastra
Adolescenta in varsta de 15 ani care a murit, in 15 martie, dupa ce, in timp ce isi facea un selfie cu prietenii la etajul noua al unui imobil din centrul Sibiului, a cazut, juca ”Balena Albastra”. Exista indicii ca decesul tinerei nu a fost accidental, ci un act de suicid, sustin procurorii.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu au stabilit ca adolescenta juca ”Balena Albastra”, fiind gasite in telefonul mobil imagini cu trimitere directa la acte de suicid, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit procurorilor, au fost audiati martorii care au insotit-o pe adolescenta, precum si a doua profesoare ce faceau parte din grup. Martorii au povestit ca fata a urcat pe acoperisul imobilului pentru a vedea panorama municipiului Sibiu.
”De asemenea, s-a mai retinut ca minora VDS a descarcat, pe telefonul sau mobil, jocul intitulat <Balena albastra> si a inceput a-l juca folosind pseudonimul „vovo_666”, avand mai multe postari pe Facebook si Instagram care indica parcurgerea acestui joc, precum si unele imagini cu trimitere directa la acte de suicid”, se arata intr-un comunciat transmis, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, de reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)