News Flash:

Statul roman nu va fi introdus ca parte responsabila in cazul Colectiv

5 Aprilie 2017
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv decese
Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, solicitarea introducerii in procesul Colectiv a statului roman ca parte responsabila pentru plata daunelor, cauza fiind trimisa la Tribunalul Bucuresti pentru reunirea cu dosarul in care este cercetat Cristian Popescu Piedone. Decizia nu este definitiva.
"Respinge ca neintemeiate cererile privind introducerea in cauza in calitate de parti responsabile civilmente a Statului Roman prin Ministerul Finantelor si a Ministerului Sanatatii. Admite cererea formulata de procuror privind trimiterea prezentei cauze la Tribunalul Bucurestti-sectia I Penala in vederea reunirii cu dosarul nr. 17008/3/2016", se arata in decizia instantei.
Hotararea nu este definitiva.
La termenul din 21 martie, mai multi avocati ai partilor vatamate din dosarul Colectiv au cerut includerea in cauza, ca parti responsabile, a ministerelor Sanatatii si Finantelor, motivand ca unele victime au murit pentru ca nu s-a cerut ajutor extern la timp in ceea ce priveste spitalizarea. Un alt motiv invocat de avocati a fost acela ca bunurile celor judecati, patronii clubului si cei ai firmei de artificii, nu pot acoperi toate daunele pe care partile vatamate le cer.
Procurorii au cerut ca dosarul in care sunt judecati proprietarii clubului si cei ai firmelor de artificii sa fie conexat cu cel in care este cercetat fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006457 (s)