News Flash:

Tragedie pentru o familie din Vaslui! O fetita de doi ani si jumatate a murit inecata intr-un bidon in care parintii adunau apa

2 Iulie 2018
789 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

O fetita de doi ani si jumatate din satul Carja, judetul Vaslui, a murit inecata intr-un bidon de 60 de litri in care parintii strangeau apa de ploaie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Tragedia s-a petrecut duminica dupa-amiaza in satul Carja, langa Murgeni, judetul Vaslui, unde a plouat torential, iar parintii fetei au pus un bidon la streasina pentru a strange apa.

Fetita s-a jucat in curtea casei si, nesupravegheata, a cazut in bidonul plin cu apa de ploaie. Nimeni nu a auzit-o, dar, la scurt timp, mama acesteia a descoperit-o plutind in bidonul respectiv.

Parintii au dus de urgenta fetita la Spitalul Murgeni, ulterior fiind solicitata si o ambulanta din Barlad, cu medic. Echipajul medical a facut manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, dar, din pacate, a fost declarat decesul.
"Din informatiile detinute, parintii ar fi pus un bidon de aproximativ 60 de litri langa casa, pentru a strange apa de ploaie. La un moment dat, mama fetitei ar fi iesit din curte pentru cateva minute, iar, cand a revenit, a descoperit ce se intamplase. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate de catre politisti", a declarat luni, corespondentului MEDIAFAX, Silvia Manta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.


tragedia carja murgeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)