News Flash:

Tragedie în lumea filmului! A murit un actor cunoscut pentru rolurile sale celebre

12 Iulie 2022
3960 Vizualizari | 0 Comentarii
293542374 630572941766928 3100526074648677871 n 1

În ultima perioadă au plecat dintre noi actori importanți, personalități mari, care au lăsat în urmă numai lacrimi și regrete. Aflăm acum că a mai murit un actor celebru, iubit mai ales pentru rolurile sale din serialele Star Trek, Friends și 24, producții de mare amploare în toată lumea.

A murit Gregory Itzin

A murit marele actor Gregory Itzin, cunoscut pentru rolurile din serialele Star Trek, Friends și 24. Actorul a decedat vineri, din cauza unor complicații apărute în timpul unei intervenții chirurgicale de urgență. Operația nu ar fi decurs așa cum trebuie, motiv pentru care au apărut problemele.

Managerul actorului a fost cel care a făcut anunțul trist. Se pare că în ultimele zile nu s-a simțit deloc bine, dar măcar a murit în liniște, alături de sora sa, de nepoți și strănepoți, dar și copii.

„Ultimele sale zile le-a petrecut alături de sora sa Pamela și de nepoții săi, Deidre și Aaron, și de strănepoții săi, Claire și Cole, împreună cu fiul și nepotul său.”, a declarat managerul actorului.

Fiul său, Wilke, a adus și el un ultim omagiu și a vorbit despre reușitele tatălui său, despre care a spus că nu are adversar și va rămâne în amintirea tuturor.

A murit actorul din Twin Peaks

Lenny Von Dohlen, care l-a interpretat pe Harold Smith în serialul de succes din anii ’90 „Twin Peaks”, a murit marți. Actorul avea 63 de ani și avea mai multe probleme de sănătate. Anunțul a fost făcut de sora actorului, dar fără a preciza motivul exact al decesului.

„Lumea a pierdut un om magnific pe 5 iulie. Fratele Len era pasionat de tot și de toți”, a scris sora actorului, Catherine Von Dohlen.

Von Dohlen a apărut în seriale precum „Kent State”, „Thirtysomething”, „Picket Fences”, „Chicago Hope”, „The Lazarus Man”, „The Pretender”, „CSI Miami” și „Don’t Touch”.

Galerie Foto

Gregory_Itzin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007855 (s)