News Flash:

Doliu în lumea filmului. Un actor celebru a murit

11 Iulie 2022
931 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 07 11T072124 398

Este doliu în lumea filmului! S-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți actori, la vârsta de 63 de ani. Nimeni nu știe ca actorul să se fi confruntat cu probleme grave de sănătate și niciun detaliu nu ar fi dat de înțeles că actorul nu este bine. Sora lui a fost cea care a făcut anunțul, pe Facebook.

Actorul din serialul „Twin Peaks” avea doar 63 de ani. Lenny Von Dohlen s-a stins din viață, însă cauza morții este necunoscută.

Un actor celebru a murit la 63 de ani

Von Dohlen a făcut parte din distribuția filmului Twin Peaks, care a debutat în 1990 cu mare fast. El a jucat rolul condamnatului Harold, care are un rol esențial în misterul morții Laurei Palmer.

Catherine Von Dohlen, sora actorului, a fost cea care a dat vestea cea tristă, chiar pe contul ei personal de Facebook. Cauza morții vedetei nu a fost dezvăluită deocamdată, iar fanii sunt neliniștiți și doresc să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu actorul.

Von Dohlen a crescut în Goliad, un orășel din sudul Texasului, deși s-a născut în Augusta, Georgia. Și-a dorit să fie jocheu în copilărie. A studiat teatrul la Universitatea din Texas și a primit diploma de licență de la Loretto Heights College din Denver, Colorado.

În ce filme a mai jucat actorul

Ulterior, actorul s-a mutat în New York pentru a-și căuta un loc de muncă în lumea filmului sau a teatrului.

”Primul film care mi s-a oferit a fost să interpretez liderul unei trupe country și western din Texas. Ahh, ironie", povestea actorul acum ceva vreme.

Celebrul actor a jucat în filme precum: „Kent State”, „Thirtysomething”, „Picket Fences”, „Chicago Hope”, „The Lazarus Man”, „The Pretender”, „CSI Miami” și „Don’t Touch”. Ultima apariție a sa este în filmul „Sallywood”, în care joacă alături de Sally Kirkland, Jennifer Tilly și Keith Carradin.

Galerie Foto

img_2022_07_11T072150.942_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006181 (s)