News Flash:

Cum s-a produs despărțirea dintre Prințul William și Kate Middleton. El a cerut sfaturi de la Regină

11 Iulie 2022
884 Vizualizari | 0 Comentarii
293372582 629847471839475 3130723516567036290 n

Acum sunt de nedespartit, dar a fost o vreme, la inceputul relatiei lor cand Printul William si Kate Middleton au stat despartiti pentru ca nu se intelegeau. Atunci, Kate nu a stiut ce sa faca, iar William a decis ca este cazul sa ceara sfatul unor persoane cu mai multa experienta de viata.

Ce l-a sfatuit Regina pe Printul William
Printul William si Kate Middleton au pus punct relatiei lor in 2007, din cauza unor neintelegeri. In acel timp, ea s-a framantat ca nu stia ce are de facut, iar el s-a gandit sa ceara un sfat din partea celor mai apropiate persoane din viata lui. Astfel, Printul William s-a consultat cu Regina Angliei si cu Printul Charles, cu privire la relatia lui cu Kate Middleton. Autoarea Katie Nicholl a povestit, in cartea sa despre Familia Regala Britanica, cum cei doi iubiti au decis in 2007 sa se separe. A fost un moment de cumpana in relatia lor, un moment extrem de greu peste care se pare ca au trecut cu brio.

William a avut o discutie sincera cu tatal si bunica sa despre viitorul lui alaturi de Kate. Ambii l-au sfatuit sa nu ia decizii pripite, a spus Katie Nicholl.

Printul William si Kate Middleton au stat despartiti cateva luni
William si Kate au devenit un cuplu inca din perioada studentiei, in cadrul Universitatii Sfantul Andrei din Scotia. Ambii au absolvit in 2005, dupa care William a plecat in armata, iar Kate s-a angajat in Londra.

Despartirea dintre Printul William si Kate Middleton s-a produs in 2007, dupa cativa ani de relatie. Anterior, cand a simtit ca lucrurile nu merg intr-o directie buna, William s-a sfatuit cu bunica si tatal lui care i-au spus sa nu se pripeasca.

 

Cei doi tineri s-au regasit in 2011, cand s-au intalnit la o petrecere organizata de un prieten comun, la un conac din Oxfordshire. Si-au dat seama ca le este mai bine impreuna si de atunci sunt de nedespartit. A urmat logodna si nunta, dupa care Kate si William au devenit parinti de trei ori. Ducii de Cambridge sunt casatoriti de aproape 11 ani, iar Kate este, poate, cel mai popular membru al Familiei Regale Britanice.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006390 (s)