News Flash:

TRAGEDIE la Iasi! Doua fete de 11 si 12 ani s-au inecat intr-un lac. Cele doua tinere veneau de la serbare si au vrut sa se racoreasca

16 Iunie 2017
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
inecata
Doua copile de 11 si 12 ani s-au inecat, joi seara, in raul Jijia. Fetele au mers singure la scaldat. Nu stiau sa inoate si s-au scufundat intr-o zona cu apa adanca. Au fost scoase la suprafata dupa cateva zeci de minute si transportate la Spitalul de Copii din Iasi. In ciuda eforturilor medicilor, amandoua s-au stins.
Tragedia s-a petrecut in comuna ieseana Bosia. Bucuroase ca au intrat in vacanta de vara, cele doua fete s-au gandit sa mearga la scaldat impreuna. Au ales insa o zona cunoscuta pentru curentii inselatori si apa adanca. Au intrat in albia raului impreuna si nu au mai iesit. Martorii i-au alertat pe parinti, care au venit intr-un suflet sa le caute. Cand si-au dat seama ca e in zadar, ei au sunat la 112.
Primii care au intervenit au fost pompierii voluntari din comuna Ungheni. Dupa cateva zeci de minute, le-au gasit pe copile. In viata, dar in stare foarte grava.
Fetele au fost preluate de un echipaj de Terapie Intensiva Mobila si transportate la Spitalul de Copii "Sfanta Maria" din Iasi. Amandoua s-au stins acolo.
Politistii au deschis o ancheta pentru a afla exact cum s-a intamplat totul.
Odata cu inceperea verii, astfel de cazuri sunt tot mai frecvente, atrag atentia autoritatile. Saptamana trecuta, un baiat de 15 ani din Buzau si-a pierdut viata tot la scaldat, unde mersese cu doi prieteni. Nici el nu stia sa inoate.

fetele tragedia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008775 (s)