News Flash:

Averse torentiale, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii, pana luni dimineata

16 Iunie 2017
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi si vijelii 1
Averse torentiale, vijelii si caderi de grindina vor fi in cea mai mare parte a tarii, de vineri seara pana luni dimineata. Zonele de deal si de munte in centrul si sudul Moldovei, Dobrogea si nord-estul Munteniei se afla sub avertizare cod galben de ploi, incepand de sambata.
Potrivit unei informari meteorologice transmise de ANM, in cea mai mare parte a tarii, incepand cu regiunile vestice, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.
Informarea meteorologica este valabila pentru perioada vineri ora 18.00 - luni ora 10.00.
De asemenea, in intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor inregistra cantitati de apa care vor depasi local 15 - 20 litri pe metru patrat si izolat 40 - 50 litri pe metru patrat.
ANM a transmis si o atentionare meteorologica cod galben pentru perioada sambata ora 10.00 - luni, ora 03.00, cand in toate zonele de deal si de munte, in centrul si sudul Moldovei, Dobrogea si nord-estul Munteniei cantitatile de apa vor depasi 30 litri pe metru patrat si pe arii restranse 50 - 70 litri pe metru patrat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1866 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006428 (s)