News Flash:

ATENTIE, SOFERI! Benzinariile OMV Petrom nu vor putea emite roviniete si taxa de pod de sambata seara pana duminica dimineata

16 Iunie 2017
927 Vizualizari | 0 Comentarii
petrom
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat vineri ca firma OMV Petrom Marketing, care opereaza benzinariile sub sigla OMV Petrom si OMV, va efectua lucrari de mentenanta la sistemul informatic de sambata, ora 20:00, pana duminica, ora 8:00, perioada in care nu vor putea fi emise roviniete si taxe de pod (peaj).
”Ca atare incasarea tarifului de utilizare, a tarifului de trecere, emiterea rovinietelor si a peajului in punctele de lucru ale acesteia nu va fi posibila in acest interval orar”, arata un comunicat al CNAIR.
Utilizatorii pot plati rovinieta si peajul la punctele de acces ale celorlalti distribuitori autorizati: Automobil Clubul Roman, Medina Trans Spedition, Peter SM 2012, Posta Romana, Serlid, MOL Retail Comert, MOL Romania Petroleum Products, Rompetrol Downstream, SOCAR Petroleum, Scala Assistance, UNTRR, CNAIR si Lukoil.
Oficialii CNAIR precizeaza ca achitarea rovinietei si a peajului se poate realiza si prin intermediul portalului CNAIR, erovinieta.ro, portal pe care utilizatorii au posibilitatea de a verifica valabilitatea rovinietei, de a verifica achitarea peajului si a numarului de treceri efectuate prin sectiunea statiei de taxare de la Fetesti pe benzile marcate e-tarif.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005221 (s)