News Flash:

Răzvan Ciobanu a dezvaluit DIETA cu care a slabit peste 40 de kilograme. Ce NU amesteca niciodata la o masa: „Mananc cate 6 mici daca vreau, dar…”

16 Iunie 2017
2704 Vizualizari | 0 Comentarii
ciobanu
Creatorul de moda a ajuns sa aiba dimensiuni de model. Razvan Ciobanu s-a ambitionat si a topit, in ultimii ani, peste 40 de kilograme. El a facut, de-a lungul anilor, un salt spectaculos la capitolul greutate. Cu ajutorul unei diete date de nutritiosnist, el a topit surplusul de la 130 kg pana la greutatea actuala, aproximativ 83 kg.
Razvan Ciobanu a povestit ce mananca in fiecare zi pentru a se mentine la greutatea actuala. ”Azi dimineata am mancat o bulina de mozzarela cu legume. Nu am pus ulei, ci doar sare si alte condimente. Nu cred in fresh-uri. Ma bine mananc doua protocale, ca sa am si fibre. Fructe consum. Am un program de viata foarte relaxat. Pot sa mananc si omleta, fara ulei.
Nici nu amestec multe ingrediente la o masa. Am un orar fix de mese. Mananc cam din patru in patru ore. Micul dejun il servesc intre 7 si 9 jumate. Apoi mananc fructe pana la masa de pranz. La pranz pot opta pentru supe, carne la gratar, carofi copti, sushi, chiar si mici. Mananc cate 6 mici daca vreau, dar cu legume si cu mustar fara zahar. Iar la cina, pot sa mananc iar sushi daca mi-e pofta sau peste la gratar”, a declarat Razvan Ciobanu, la Antena Stars.
El atrage atentia insa ca oricine vrea sa slabeasca trebuie sa treaca pe la nutritionist si sa nu incerce sa isi faca singur dieta: ”Nu recomand sa va faceti o dieta singuri acasa. Ca un rezumat pentru cei care vor sa slabeasca: te duci la nutritionist, iti faci un program, te tii de el. Nu te astepti ca intr-o saptamana, doua sa dai jos 20 de kilograme, ca asta este imposibil.
Dupa ce ai terminat cu dieta, te sfatuiesti cu medicul la care mergi si o iti explice principiile prin care te poti hrani corespunzator, sa nu mai pui kilograme in plus. Daca vrei sa mananci o praitura, il intrebi pe omul ala cand poti sa o mananci si in ce conditii, in ce combinatii”.

razvan ciobanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007025 (s)