News Flash:

Sorin Grindeanu, postare cu #dragneademisia pe contul sau de Facebook, share-uita de Victor Ponta

16 Iunie 2017
891 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu fb
Sorin Grindeanu a publicat pe contul sau de facebook un hiperlink de viralizat in care incearca sa popularizeze solicitarea sa ca Liviu Dragnea sa-si dea demisia de la conducerea PSD. Printre cei 300 de utilizatori FB care au share-uit postarea #dragneademisia se numara si Victor Ponta. Intre timp, lideri ai PSD il ironizeaza pe Grindeanu: „se crede Robin Hood”, a „ocupat” Palatul Victoria si isi face Guvern.
„Este halucinant ce se petrece in Romania. Doar pentru ca un anume Sorin Grindeanu, care se crede subit Robin Hood, a ocupat Palatul Victoria si isi face guvern. Al cui guvern? Al familiei Grindeanu? Bun, am inteles ca nu e guvernul CEX- ului PSD. Dar al lui Grindeanu este? Oare, in opinia lui Sorin Grindeanu, Parlamentul mai are sau nu dreptul de a numi guvernul? Sau maine decide domnul Grindeanu ca poate nici la Cotroceni nu e bine si se instaleaza si acolo. Sau la Patriarhie...de ce nu? Sau oriunde are chef sa se instaleze domnul acesta”, a scris Fifor pe Facebook.
El a aratat ca Grindeanu nu mai are legitimitatea de a fi premier, dupa retragerea sprijinului politic.
„De doua zile guvernarea Romaniei, stat membru al UE, a fost confiscata de un individ despre care incep sa ma intreb tot mai mult daca mai este chiar lucid in ceea ce face. Cum e asa sa mergi si sa te baricadezi de unul singur la Palatul Victoria si sa te joci de-a primul ministru, cand nimeni si nimic nu te legitimeaza sa mai ai aceasta demnitate, cand toti ceilalti au demisionat si, practic, guvernul Grindeanu nu mai exista? Cum sa intorci o tara cu fundul in sus doar pentru ca ai impresia ca ai venit de acasa cu fotoliul de premier?”, a mai scris Fifor.

sorin grindeanu grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004669 (s)