News Flash:

Tragedie in Valcea: O fetita de doi ani a murit, iar alte cinci persoane sunt ranite

4 Aprilie 2018
963 Vizualizari | 0 Comentarii
whatsapp image 2018 04 03 at 18 16 20

O fetita de doi ani a murit, iar alte cinci persoane, printre care un alt copil de sapte ani, au fost ranite, marti dupa-amiaza, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 7, in comuna valceana Milcoiu.
Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Sandra Dascalete, a declarat ca accidentul s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare.

”Este un accident grav la Milcoiu. Un autoturism condus de un barbat in varsta de 32 de ani, din Orastie, judetul Hunedoara, in care se afla si un copil in varsta de doi ani si care se deplasa pe sensul de mers Pitesti - Ramnicu Valcea, pe fondul unei depasiri neregulamentare, a intrat in coliziune cu alt autoturism, condus regulamentar de un alt barbat din Chiajna, judetul Ilfov”, a spus reprezentantul IPJ Valcea.
Fetita de doi ani se afla in masina care a intrat in depasire.

Purtatorul de cuvant al ISU Valcea, Catalin Popescu, a afirmat ca a fost solicitat elicopterul SMURD pentru preluarea copilului in varsta de doi ani, insa acesta a intrat in stop cardio-respirator si ulterior a fost declarat decedat, dupa peste 60 de minute cat i s-au aplicat manevre de resuscitare.

”Colegii nostri intervin la Milcoiu, unde a avut loc o coliziune intre doua autoturisme. In cele doua masini se aflau opt persoane in total. Intervin o ambulanta SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si patru ambulante SAJ”, a afirmat reprezentatul ISU.
In urma impactului, un alt copil de 7 ani a fost ranit, el fiind evaluat la aceasta ora de medicii din Craiova aflati in elicopter. De asemenea, trei femei au ajuns la spital dupa ce au suferit diferite traumatisme, tatal fetitei care a murit este in curs de evaluare, iar doi barbati refuza transportul la spital.

Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)