News Flash:

Avionul Blue Air, intors pe Aeroportul din Cluj, a prins cel mai probabil o pasare intr-unul din motoare, la decolare I FOTO

2 Aprilie 2018
984 Vizualizari | 0 Comentarii
blue air

Intoarcerea pe Aeroportul din Cluj-Napoca, duminica seara, a unei aeronave Blue Air a fost decisa de piloti ca urmare a unei situatii create de „ingestia unui corp extern la decolare”, se arata intr-un comunicat transmis luni de compania aeriana.
Aeronava Blue Air 0B3101, care a decolat conform programului de zbor de pe Aeroportul International Cluj-Napoca duminica, 1 aprilie, la ora 21.41, cu destinatia Aeroportul Otopeni, s-a reintors pe Aeroportul Cluj la ora 22.25. Capitanul a decis, ca masura suplimentara de siguranta, revenirea pe aeroportul Cluj, dupa ce s-a semnalizat o situatie la unul dintre motoare. Situatia a fost cauzata, cel mai probabil, de un bird strike sau ingestia unui corp extern (FOD) la decolare”, se arata in comunicat.

„Echipajul nostru nu a solicitat asistenta la aterizare, revenirea pe pista s-a realizat normal si, in niciun moment al zborului, siguranta pasagerilor Blue Air nu a fost pusa in pericol”, precizeaza reprezentantii companiei.
O alta aeronava Blue Air a decolat de pe Aeroportul Otopeni cu destinatia Aeroportul International Cluj-Napoca pentru preluarea pasagerilor.

Blue Air si-a inceput activitatea pe 13 decembrie 2004, in prezent operand peste 100 de rute in Belgia, Cipru, Danemarca, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are noua baze operationale in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Larnaca, Liverpool, Torino si Alghero si opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand certificarea Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) „pentru standarde exceptionale de operare”, se mentioneaza in comunicat.
 

Galerie Foto

imagine_motor_blueair_clj_otp
aeroportul otopeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)