News Flash:

Accident rutier in care a fost implicata o masina de Politie. Doi agenti se afla la spital

4 Aprilie 2018
925 Vizualizari | 0 Comentarii
accident politie

Doi agenti de Politie din Iasi au ajuns marti seara la spital, dupa ce autoutilitara in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier, transmite corespondentul Mediafax.
Doi angajati ai Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au ajuns la spital marti seara, in urma unui accident rutier in care au fost implicati.

Potrivit anchetatorilor, marti seara, pe DN 28A Targu Frumos - Pascani, in zona localitatii Blagesti a avut loc accidentul rutier cu victime, in care a fost implicata autospeciala de Politie. Cei doi agenti din
cadrul Politiei Municipiului Pascani erau in misiune, in cautarea unei fetite de 3 ani, data disparuta de rudele ei.
"Autoutilitara in care se aflau cei doi agenti s-a angajat in depasirea unui vehicul intr-o zona in care depasirea era interzisa, lovind frontal un alt autoturism. Din accident au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital, printre care si cei doi agenti de Politie.

Colega noastra de 26 de ani a fost dusa la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, in vreme ce colegul de 44 de ani a fost dus la Spitalul Sfantul Spiridon", a declarat marti seara Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi. Potrivit acesteia, in caz de nevoie, cei doi politisti vor fi transferati cu un elicopter al MAI la Bucuresti.

In masina se afla si un caine politist, care s-a ales cu un picior rupt si a fost transportat la medicul veterinar. Conform purtatorului de cuvant al IPJ Iasi, autospeciala avea in functiune semnalele luminoase si acustice in momentul producerii accidentului.

"Soferii nu au putut fi testati alcoolscopic. Mentionam ca minora disparuta a fost gasita, aceasta nefiind victima vreunei infractiuni. Cercetarile continua in cauza si tin sa mentionez ca suntem alaturi de colegii nostri, dar si de cealalta persoana accidentata", a incheiat Anca Vijiac.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 39 queries | Mysql time :0.005865 (s)