News Flash:

Traficul rutier, oprit pe patru drumuri nationale si ingreunat pe alte doua, in urma inundatiilor

1 Iulie 2018
928 Vizualizari | 0 Comentarii
blajel 800x533

Traficul rutier mai este oprit duminica dimineata pe patru drumuri nationale din judetele Neamt, Harghita, Covasna si Valcea si ingreunat pe doua tronsoane de drum national din Bacau , in urma inundatiilor. Totodata, circulatia feroviara este oprita pe trei sectii.
Centrul Infotrafic informeaza ca in urma ploilor puternice din ultima perioada care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, traficul rutier este intreupt pe urmatoarele tronsoane de drum national: Judetul Neamt: DN15 Borsec - Poiana Largului, pe raza comunei Poiana Teiului, judetul Harghita: DN11B Cozmeni - Targu Secuiesc, in zona localitatii Casinu Nou, judetul Covasna: DN11B Targu Secuiesc - Cozmeni, in zona localitatii Valea Seaca si judetul Valcea: DN7D Caineni - Perisani.

De asemenea, sunt doua tonsoane de drum national cu circulatia ingreunata: judetul Bacau - DN11, pe tronsoanele Bacau - Onesti (in zona localitatii Sanduleni) si Onesti - Targu Secuiesc (in zona localitatii Poiana Sarata).

Pe sapte drumuri judetene circulatia este intrerupta: judetul Bacau: DJ 116 Pangaresti - Oituz, pe raza localitatii Bahna, DJ 252B Racatau de Jos - Pincesti, DJ 117 Poduri - Berzunti si DJ 112A Targu Trotus - Tuta; judetul Covasna: DJ 121 Targu Secuiesc - Covasna, intre localitatile Catalina si Imeni, judetul Suceava: DJ 174A, pe raza localitatii Brosteni si DJ 177A, in zona localitatii Doroteia.
Totodata, se circula ingreunat in judetul Prahova, pe DJ 102I Valea Doftanei - Campina si DJ 101S Valea Doftanei - Secaria.

In judetul Vrancea, circulatia rutiera s-a reluat pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone pe DN2 (E85) Adjud - Focsani. Traficul fusese intrerupt total la iesirea din Adjud catre Titita, iar in continuare ramane restrictia pentru tonajul greu, respectiv al autoturismelor mai mari de 7,5 tone.

In ceea ce priveste circulatia feroviara, aceasta este intrerupta pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului, pe raza localitatii Budila (judetul Brasov), dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de viituri. Pe aceasta sectie de cale ferata circula doar garniturile unui operator privat.

In judetul Valcea, din cauza aluviunilor de pe calea ferata, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 205 Babeni - Alunu (tronson pe care circula doar trenuri de marfa) este intrerupta la kilometrul feroviar 34+400 de metri.

In judetul Teleorman, pe magistrala 900 Timisoara - Bucuresti, la intrarea in statia CF Rosiori Nord dinspre Craiova, patru vagoane ale unui marfar care transporta deseuri metalice au deraiat. Circulatia trenurilor pe aceasta magistrala s-a reluat pe ambele sensuri insa, din cauza accidentului, este intrerupta pe sectia de cale ferata 907 Rosiori Nord (Teleorman) - Costesti (Arges), tronson pe care se deplaseaza doar garniturile unui operator privat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005518 (s)