News Flash:

Ploile torentiale au facut ravagii in mai multe judete

29 Iunie 2018
818 Vizualizari | 0 Comentarii
whatsapp image 2018 06 29 at 09 00 49

Ploile torentiale provoaca probleme in judetul Suceava, unde patru persoane si sute de oi au ramas izolate de ape. Doua anexe de gospodarii au ars dupa ce au fost lovite de trasnet, iar mai multe curti au fost inundate.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, un arbore a cazut pe drum intre localitatile Galanesti si Voitinel.

In comuna Slatina, au fost inundate zece curti, noua beciuri si doua anexe, iar la Campulung Moldovenesc doua podete au fost colmatate.

In Musenita, doua anexe de gospodarii au fost lovite de trasnet si au ars.


De asemenea, in localitatea Valea Moldovei patru persoane si circa 400 de oi au ramas izolate intre ape. Initial, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a trecut peste apa doua persoane, iar celelalte doua au ramas sa aiba grija de animale. Apoi, pompierii militari, impreuna cu lucratorii SVSU Valea Moldovei, au salvat cele doua persoane si cele aproximativ 400 de oi, care au fost trecute peste apa in siguranta.

In localitatea Forasti, o masina a iesit de pe drum si a intrat intr-o curte a unei gospodarii. Cele doua persoane aflate in interior au ramas incarcerate. Acestea au fost extrase de un echipaj de descarcerare si au fost preluate pentru ingrijiri medicale de catre echipaje SMURD si SAJ.

Teleorman: Sute de curti, case si strazi afectate de inundatii

Inundatiile din ultimele ore din mai multe localitati ale judetului Teleorman lasa in urma sute de curti, case si strazi afectate. Un drum judetean a fost inchis din cauza erodarii.

Potrivit datelor furnizate vineri de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, in localitatea Calomfiresti au fost inundate zece case, opt strazi si 30 de curti.

In satele Laceni si Orbeasca o strada si zece curti au fost inundate, in timp ce la Tiganesti sunt 200 de curti si 63 de anexe inundate.

Drumul Judetean 546, care leaga Lita de Segarcea-Vale, este inchis de catre Politie, din cauza erodarii unei subtraversari.

70 de familii dintr-o comuna din Vrancea, izolate dupa ce viitura a distrus un podet

Accesul la 70 de familii din comuna Jitia, judetul Vrancea, se poate face doar pietonal, dupa ce viitura a distrus podetul de acces. In ultimele doua zile, 15 localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii.

Purtatorul de cuvant al ISU Vrancea, Cristina Duta, a declarat pentru MEDIAFAX ca accesul la 70 de familii din comuna Jitia se poate face doar pietonal, dupa ce viitura a distrus un podet.

In ultimele doua zile, 15 localitati din judetul Vrancea, respectiv Jitia, Cotesti, Mera, Chiojdeni, Soveja, Dumbraveni, Paltin, Barsesti, Nistoresti, Carligele, Reghiu, Vrancioaia, Vartescoiu si Andreiasu de Jos, au fost afectate de inundatii.

In total, sapte locuintesi patru anexe gospodaresti au fost inundate. Ploaia a afectat 18 curti si gradini, 0,47 kilometri de drumuri nationale, 3 kilometri de drumuri judetene, aproape 47 de kilometri de strazi. Au fost distruse 14 podete si avariate 20.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005327 (s)