News Flash:

Vremea se mentine instabila in acest weekend. La munte, la altitudini mari, sunt posibile ninsori / Prognoza meteo pentru litoral si Capitala

30 Iunie 2018
925 Vizualizari | 0 Comentarii
images cms image 000023916

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că, în acest weekend, vremea se menţine instabilă, în mare parte a ţării, cu posibile ploi şi descărcări electrice, pe alocuri grindină, iar la munte posibile precipitaţii sub formă de ninsoare. În Capitală, temperaturi mai scăzute faţă de cele normale.

“Pentru prima zi din weekend ploile vor continua. Se vor manifesta averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi izolat cădere de grindină. În general vor exista cantităţi de apă de 25 de litri pe metri pătraţi şi izolat, 40-50 de litri pe metrul pătrat. Până sâmbătă la ora 23 intră în vigoare un cod portocaliu de ploi abundente în Moldova şi zona Carpaţilor Orientali. Aici se vor acumula cantităţi de apă de 50 de litri pe metru pătrat şi izolat, 60-70 de litri”, a declarat pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

Duminică, ploile vor scădea în intensitate şi se vor semnala pe arii mai restrânse.

“Manifestări ale ploilor vor avea loc şi în judeţele care nu se află sub cod galben sau portocaliu, însă se vor semnala pe arii mai restrânse şi intervale mai scurte de timp. (...) Sâmbătă temperatura maximă va fi de 26-27 de grade. (...) Duminică vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Ploile vor scădea în intensitate şi se vor semnala pe arii mai restrânse. Temperaturile vor scădea destul de mult, vor fi 17 grade în nordul Moldovei, iar în partea de sud avem 25 de grade”, a declarat meteorologul.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006284 (s)