News Flash:

Traficul rutier de pe Calea Bogdanestilor se inchide pentru sapte luni. Mijloacele de transport in comun isi vor schimba traseul

4 Aprilie 2022
478 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

De pe C.D. Loga s-a anuntat oficial inchiderea traficului rutier pe un tronson de pe Calea Bogdanestilor. Santierul va permite accesul in zona doar rotilor utilajelor de constructie pentru sapte luni.
 
 
Biroul Transport si Siguranta Circulatiei a transmis oficial ca traficul rutier de pe Calea Bogdanestilor va fi inchis, pe tronsonul cuprins intre bd. Cetatii si str. Grigore Alexandrescu. Perioada in care restrictia rutiera va fi aplicata este 04 aprilie – 04 noiembrie 2022.

„Lucrarile la obiectivul de investitii <Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 5 – Calea Bogdanestilor>, care au putut fi executate fara a afecta traficul s-au incheiat, iar lucrarile care urmeaza a fi executate nu se pot realiza in conditii de trafic rutier. Drept urmare, Primaria Municipiului Timisoara anunta ca se va inchide traficul rutier pe Calea Bogdanestilor, pe tronsonul cuprins intre bd. Cetatii si str. Grigore Alexandrescu, incepand cu data de 4.04.2022 pana in data 4.11.2022”, anunta reprezentantii Biroului de Transport.

Drept urmare, traseul pe care se desfasoara transportul in comun va fi modificat, urmand ca Societatea de Transport Public Timisoara (STPT) sa comunice cat de curand noile rute ale mijloacelor de transport public.

Lucrarile de pe Calea Bogdanestilor ar trebui sa fie gata in 2023. Contractul de proiectare si executie pentru reabilitarea liniei de tramvai si a carosabilului de pe Calea Bogdanestilor a fost semnat in iunie 2020. In primavara anului 2021 a inceput efectiv santierul.

Pana in momentul de fata, lucrarile sunt gata in proportie de 50%, anunta reprezentantii Primariei Timisoara. Dupa organizarea de santier, a fost demontata linia de tramvai si traversele de beton. Au fost demontati si stalpii de sustinere de la linia de contact pentru tramvai.

Pe anumite tronsoane s-a lucrat la reteaua de apa, la bransamente si camine de vane. S-au facut lucrari si la reteaua de canalizare, la cea electrica si la cea de gaz.

Va reamintim ca Asocierea Sylc Con Trans – Longhersin – Matrix Computers – Lile Service General Construction – Optotel Com – Electric Rail Project – Instal Group – Cons Electrificarea Instal – Madi FHVAC – Swarco Traffic Romania s-a angajat ca face lucrarile cu 116 milioane de lei, in 31 de luni. Aproximativ 90 de milioane de lei sunt bani europeni, prin POR, Axa prioritara 4.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006177 (s)