News Flash:

7 luni de restrictii rutiere din 11 aprilie. Incep lucrarile pe Calea Stan Vidrighin

4 Aprilie 2022
311 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Incepe prima etapa a santierului de pe Stan Vidrighin. Timp de 7 luni, accesul rutier pe sensul de mers de la str. Podeanu pana la sensul giratoriu P-ta Gh. Domasneanu va fi interzis.
 
 
Luni, 04 aprilie, incep lucrarile de executie pentru obiectivul „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 2 – Calea Stan Vidrighin”. In prima saptamana va fi demontata linia caii de tramvai, respectiv linia de contact, fara a afecta traficul rutier, respectiv zona intersectiilor de pe intregul traseu.

Atentie, insa, deoarece Etapa 1 a lucrarilor va incepe efectiv sapte zile mai tarziu.

Astfel, din 11 aprilie traficul rutier va fi inchis pe Calea Stan Virdighin, pe sensul de mers: strada Prof. dr. Aurel Paunescu Podeanu – sensul giratoriu Piata Gheorghe Domasneanu. Restrictia rutiera va tine 7 luni.

Pe sensul de mers Piata Gheorghe Domasneanu – strada Prof.dr. Aurel Paunescu Podeanu se va permite circulatia in dublu sens, cu cate o banda pe sens.

„Timpii de semaforizare din intersectiile de pe traseu se vor ajusta in functie de noile restrictii impuse, precum si de valorile inregistrate in perioada mai sus mentionata. In urma discutiilor cu societatile comerciale care vor fi afectate direct, constructorul le va asigura accesul pentru ca acestea sa-si poata desfasura activitatea economica”, informeaza reprezentantii PMT.

Va reamintim ca pe Calea Stan Vidrighin se vor executa lucrarile a doua proiecte strategice pentru Municipiul Timisoara. Impactul imediat inceperii santierelor il vor resimti locuitorii din zonele vizate si, implicit, mediul de afaceri zonal.

Este vorba despre derularea a doua proiecte importante:

1) Reabilitarea retelei de apa canalizare, realizata prin fonduri europene atrase de Aquatim;
2) Reabilitarea liniei de tramvai si a tramei stradale de pe Stan Vidrighin.

Dupa finalizarea primei etape, urmeaza alte aproximativ 20 de luni de restrictii rutiere.

– Etapa 2: 4 luni – sensul de mers de la bd. 1 Decembrie 1918 pana la sensul giratoriu P-ta Gh. Domasneanu;

– Etapa 3: 7 luni – sensul de mers de la sensul giratoriu P-ta Gh. Domasneanu pana la str. Batania cu trecere pe sensul opus pana la blvd. 1 Decembrie 1918;

– Etapa 4: 4 luni – sensul de mers de la sensul giratoriu P-ta Gh. Domasneanu pana la blvd. 1 Decembrie 1918;

– Etapa 5: 4-8 luni (impartita in 3 faze) – se finalizeaza interventia pe sectorul cuprins de la str. Batania pana la blvd. 1 Decembrie 1918.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006271 (s)