News Flash:

Politistii locali au reluat ridicarea masinilor parcate neregulamentar, la Timisoara

1 Aprilie 2022
716 Vizualizari | 0 Comentarii
ridicare masini

Politistii locali anunta ca au reluat ridicarea masinilor parcate neregulamentar, la Timisoara. Oamenii legii au amendat, de la inceputul anului, peste 3.500 de soferi care au parcat sau stationat ilegal, iar de la jumatatea lunii februarie au ridicat 58 de masini. Procedura a fost reluata dupa reorganizarea SDM.
Oamenii legii au desfasurat actiuni in permanenta pentru depistarea soferilor care au oprit sau au stationat neregulamentar. Problema, spun ei, este una de mare interes, cele mai multe sesizari primite fiind pe aceasta linie.

Ridicarea masinilor care incurca traficul auto si pietonal a fost reluata de la jumatatea lunii februarie, odata cu reorganizarea SDM, prin Serviciul Public de interes local pentru Administrarea Parcarilor Publice – Timpark.

„Astfel, in ultima luna si jumatate, au fost ridicate 58 de vehicule parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Muresan – Spitalul Judetean, M. Eminescu, Revolutiei 1989, Gh. Dima, A. Ipatescu, Dambovita, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babes, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther si altele”, transmit reprezentantii Directiei Politiei Locale Timisoara.

De la inceputul anului si pana acum politistii locali au amendat 3.579 de soferi care au fost prinsi ca au oprit sau au stationat neregulamentar.

„Reamintim ca sanctiunile prevazute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei, pentru oprire, si pot ajunge pana la 725 lei, pentru stationare, cu 2, respectiv 3 puncte penalizare la permis. Pentru a evita sanctionarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa respecte legislatia in domeniu, deoarece se actioneaza zilnic pe aceasta linie”, mai spun cei de la Politia Locala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006158 (s)