News Flash:

Primarul Robu a inaugurat trei strazi noi

14 Noiembrie 2013
1407 Vizualizari | 0 Comentarii

Ziua şi inaugurarea la Timişoara. Primarul Nicolae Robu a prezentat încă trei străzi care au fost reabilitate în ultima perioadă.

Conform ziuadevest.ro, au fost realizate covoare asfaltice de către S.C. Drumuri Municipale S.A. pe o lungime totală de 844 de metri, pe Str. Ion Ghica, între Spl. Tudor Vladimirescu şi Blv. Tinereţii, Str. Grofşoreanu, între Str. Romulus şi Str. Odobescu, şi Blv. Brancoveanu, între Blv. Rebreanu şi Str. Mureş. Suprafaţa totală amenajată este de 8165 de metri pătraţi, iar valoarea lucrărilor este de 514.887.52 lei. Prin instituirea de sensuri unice pe străzile Ion Ghica şi Grofşoreanu au rezultat şi aproximativ 90 locuri de parcare.

„In ciclul «ziua şi inaugurarea», iată că azi inaugurăm încă trei străzi pe care am avut lucrări de reabilitare finalizate cu aşternerea unui covor asfaltic. Iată că foarte multe lucruri am reuşit să facem în acest an din veniturile noastre proprii. Desigur că noi avem mari proiecte şi unele şi mai mici susţinute din fonduri europene, dar am făcut foarte multe inaugurări pentru că am declanşat şi finalizat o mulţime de lucrări cu susţinere din veniturile proprii şi am putut face lucrul acesta datorită unui mod mai raţional de a întocmi bugetul şi de a orienta banii obţinuţi ca venituri proprii”, a declarat primarul Nicolae Robu.

 


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007483 (s)