News Flash:

Traficul in Piata Iosefin ar putea fi reluat curand

18 Decembrie 2013
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
Robu speră să se deschidă circulaţia, dar nu promite nimic
Pe şantierul de pe strada Văcărescu, din faţa Pieţei Iosefin, se asflatează de zor, în ciuda temperaturilor scăzute. Pe jumătatea dinspre bulevardul Regele Carol I s-a turnat primul strat de asfalt, iar pe jumătatea dinspre canalul Bega încă se compactează piatra.
Primarul Nicolae Robu a fost în vizită la şantierul Văcărescu 2 şi a cerut firmei care realizează proiectul „să facă tot posibilul să toarne stratul de binder pană la lăsarea zăpezii”. Edilul nu exclude varianta unei deschideri temporare a traficului, dar nu vrea să promită nimic. Deocamdată mă bucur că s-a recuperat din întârziere şi că s-a ajuns ca pe o parte a străzii trotuarul să fie complet realizat, pe partea cealaltă aproape complet realizat. Mă bucur că în partea centrală, unde vom avea carosabil, deja este turnat binderul (primul strat de asfalt) până aproape de jumătatea pieţei, unde este un sens giratoriu, şi facem tot posibilul ca în continuare să pietruim zona, să comprimăm piatra şi, dacă vremea ne-o va permite, să turnăm asfalt până la capăt, încât să putem deschide circulaţia şi acolo. Şanse sunt să se deschidă circulaţia anul acesta. Este cam la limită. Nu vreau să fac o promisiune, dar facem tot posibilul”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Reabilitarea străzii Iancu Văcărescu - tronsonul cuprins între bulevardul Regele Carol I şi splaiul Tudor Vladimirescu - este realizată de firma Bau Center Vest. Valoarea proiectului este de 8,2 milioane de lei, din care 5,3 milioane de lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene. Data finalizării proiectului ar fi trebuit să fie 30 decembrie 2013, însă lucrările vor continua şi în 2014, cel puţin pentru ultimele finisaje. 


robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006145 (s)