News Flash:

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restrictii pe zece linii. 105 trenuri sunt anulate

28 Ianuarie 2014
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
Traficul feroviar este deschis, marti, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restrictii de circulatie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei "CFR". Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferata, dar circulatia trenurilor este adaptata la conditii meteo nefavorabile, se arata într-un comunicat de presa.
Potrivit situatiei centralizate pâna la ora 06.20, circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe zece linii, respectiv Braila - Faurei-Buzau, Bucuresti Nord - Urziceni, Golesti - Chitila, Iasi - Buhaiesti, Marasesti - Tecuci-Barbosi, Ploiesti - Râmnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni - Faurei, Urziceni - Slobozia si Veresti - Leorda. Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionând cu utilaje.
În trafic nu mai sunt garnituri blocate, dar 105 trenuri sunt anulate, decizia luata de operatorii feroviari fiind necesara întrucât în conditii de iarna se prelungesc timpii de parcurs. Trenurile aflate în circulatie asigura legatura pe calea ferata cu toate judetele, a precizat sursa citata.
Echipele de interventie patruleaza cu utilaje pentru deszapezire pe toate sectiile de cale ferata din judetele afectate de viscol, iar în gari si la intrarile în statii, personalul feroviar curata liniile si macazurile. Mediafax.ro

traficul feroviar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 22 queries | Mysql time :0.070789 (s)