News Flash:

DESCOPERIRE SOCANTA facuta de politistii de frontiera aradeni! Ce au gasit intr-un tren, in bagaje

12 Decembrie 2016
959 Vizualizari | 0 Comentarii
bagaje tren
Politistii de frontiera aradeni au descoperit, intr-un compartiment gol al unui tren care mergea spre Viena, doua geamantane voluminoase in care erau ascunse doua femei de origine afgana, care incercau astfel sa iasa ilegal din tara. 
La Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, pe sensul de iesire din tara, in trenul Inter Regio care circula pe relatia Bucuresti Nord-Viena, politistii de frontiera au observat, in noaptea de vineri spre sambata, doua valize voluminoase, intr-un compartiment gol.
Deschizand geamantanele, politistii au gasit ascunse in acestea doua femei, stabilind ulterior ca sunt din Afganistan si au varste de 25, respectiv 59 de ani, scrie ziuadevest.ro.
Fiind extinse verificarile, in alt compartiment a fost identificat un barbat de origine afgana care este banuit ca le-a ajutat pe cele doua femei sa se ascunda in valize, pentru a iesi ilegal din Romania.
Femeile nu au dorit sa dea declaratii in cadrul primelor audieri despre modul cum au ajuns in valize, precizand doar ca voiau sa ajunga in Spatiul Schengen si au recurs la aceasta metoda deoarece nu aveau o viza valabila.
Politistii de frontiera au intocmit acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si complicitate la savartirea acestei infractiuni, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.
Si politistii de frontiera bihoreni au descoperit, sambata dimineata, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, in trenul international care circula pe relatia Jibou-Debrecen, ascuns sub bancheta, un barbat. Din primele verificari a rezultat ca este vorba despre cetateanul irakian Mohammed B., in varsta de 20 de ani, care a declarat ca intentiona sa ajunga in Germania. Tanarul avea asupra lui document temporar de solicitant de azil in Romania. Politistii de frontiera au intocmit acte de urmarire penala pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005556 (s)