News Flash:

DESCOPERIRE INCREDIBILA facuta de politistii de frontiera din Vama Nadlac

13 Decembrie 2016
993 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Sase cetateni sirieni, irakieni si iranieni care au incercat sa iasa ilegal din tara, ascunsi intr-un spatiu special amenajat intr-o camioneta, au fost depistati de politistii de la vama Nadlac - Nagylak, a informat luni purtatorul de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera (STPF) Arad, Mihaela Les. 
'In dimineata zilei de luni, in jurul orei 03.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac Nagylak s-a prezentat, la iesirea din tara, cetateanul bulgar Stefan D., in varsta de 49 de ani, conducand o autoutilitara marca Citroen Jumper, inmatriculata in Bulgaria', a mentionat, printr-un comunicat de presa, reprezentanta STPF Arad. 
Ea a spus ca, in baza unei analize de risc, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia au descoperit, in compartimentul marfa, un spatiu special amenajat intre sasiu si podea. S-a procedat la inlaturarea podelei improvizate si, in interiorul spatiului amenajat special, au fost descoperite ascunse sase persoane, cinci barbati si o femeie. 
In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni din Siria, Irak si Iran, cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani. Persoanele respective au declarat ca doreau sa ajunga intr-un stat din Spatiul Schengen si au recurs la aceasta metoda deoarece nu indeplineau conditiile legale pentru trecerea frontierei. 
'Politistii de frontiera au intocmit migranti acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar cetateanului bulgar pentru trafic de migranti, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun', a adaugat purtatorul de cuvant al STPF Arad. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005212 (s)