News Flash:

TRAFIC aglomerat pe drumul catre munte si la iesirea din tara. Coloane de masini de mai multi kilometri pe DN1 si pe pe Autostrada Arad - Nadlac

30 Noiembrie 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
aglomeratie dn1

Circulatia este ingreunata, la ora transmiterii stirii, pe Drumul National 1, formandu-se coloane de masini pe o distanta de 4-5 kilometri, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR),
Georgian Dragan, a anuntat, joi, ca, s-au format deja coloane de masini pe Drumul National (DN) 1, pe o distanta de 4-5 kilometri, insa masinile nu sunt in stationare.

"In aceasta perioada, in fiecare zi vor actiona aproximativ 9.000 de politisti cu 3.000 de autospeciale. De asemenea, cei aproape 2.000 de politisti de la Rutiera vor folosi peste 300 de aparate radar, pentru siguranta in trafic si pentru depistarea celor care nu respecta regimul legal de viteza. In aceasta perioada, Politia Romana recomanda soferilor sa respecte regulile de circulatie, sa respecte indicatiile politistilor aflati in trafic, sa dea dovada de prudenta si sa se respecte in trafic", a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Georgian Dragan.

Traficul rutier este monitorizat si cu ajutorul unei aeronave din cadrul Inspectoratului General de Aviatie. La bordul acestei aeronave se afla un politist rutier care dirijeaza echipajele de la sol in zonele cu probleme de fluenta a traficului rutier.
Coloana de masini de doi kilometri pe autostrada A1 Arad - Nadlac, la iesirea din tara

O coloana de masini de aproximativ doi kilometri s-a format, joi, pe autostrada A1 Arad - Nadlac, la iesirea din tara, din cauza numarului mare de masini.

Potrivit IGPR, pe autostrada A1 Arad - Nadlac, la punctul de trecere a frontierei Nadlac II, s-a format o coloana de masini de aproximativ doi kilometri.

Coloana s-a format pe sensul de iesire din tara, din cauza numarului mare de masini.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007464 (s)