News Flash:

In centrul tarii a nins mai bine de 24 de ore. Copaci cazuti peste masini si decoratiuni distruse

29 Noiembrie 2017
779 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie

Este iarna zdravana in centrul tarii, unde a nins mai bine de 24 de ore. Desi nu au fost probleme majore in trafic, mai multi copaci s-au prabusit sub greutatea zapezii.

Circulatia trenurilor pe un tronson din Mures a fost oprita cateva ore. In Brasov, orasul cel mai afectat de vremea rea, zeci de utilaje au lucrat toata noaptea ca sa curete strazile. In Moldova, ninsoarea a imbracat orasele si satele intr-un strat de zapada.

Firmele de deszapezire au imprastiat aproape 300 de tone de material antiderapant, dar chiar si asa toata dimineata, in Brasov, circulatia a fost infernala. Pe stradutele mai mici, deszapezirea a ramas tot in sarcina oamenilor, care se grabeau sa ajunga la munca.

Un copac s-a rupt sub greutatea zapezii si a cazut peste o masina. Si firma care a decorat centrul orasului pentru Craciun a avut o supriza neplacuta. Zapada apoasa care a cazut toata noaptea la Brasov este atat de grea, incat a rupt pana si ghirlandele montate in urma cu cateva zile in centrul orasului.

Marti noapte, accesul spre statiunea Paltinis din Sibiu a fost blocat de copacii prabusiti pe sosea.

Codul portocaliu de vreme rea i-a prins nepregatiti in Muntii Bucegi pe doi turisti din Galati. Masina lor s-a stricat pe drumul spre cabana Piatra Arsa, iar oamenii au cerut ajutorul jandarmilor montani.

Pe drumul spre Muntele Rosu, in apropiere de Cheia, mai multi soferi au fost nevoiti sa se intoarca din drum. Ninsoarea a cazut din plin si peste orasul Victoria din Brasov.

Mii de gospodarii din Mures au ramas fara curent electric, dupa ninsoarea puternica de marti-noapte. Inclusiv cateva cartiere din Targu-Mures s-au trezit in bezna.

Marti noapte, a nins si in Moldova, unde lapovita s-a transformat in zapada. In Vrancea, patru sate sunt afectate de viscol, iar troienele ajung si la un metru si jumatate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006629 (s)