News Flash:

SOCANT! Principalul suspect in cazul triplului asasinat din Satu Mare este chiar fiul victimelor. Tanarul a fost retinut la inmormantare

29 Noiembrie 2017
840 Vizualizari | 0 Comentarii
barbatul care ar fi comis tripla crima in satu mare

Amănunte uluitoare ies la iveală despre Răzvan Rentea, bărbatul care ar fi comis tripla crimă în Satu Mare. Tânărul e sergent major în rezervă, după ce a fost dat afară pentru furt. Cu un trecut marcat de eșecuri, individul și-a ucis părinții și bunica pentru a pune mâna pe un apartament.

Răzvan Rentea este sergent major în rezervă și s-a angajat în 2007 în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Satu Mare. În 2011, tânărul a fost dat afară pentru furt, notează observator.tv.

Deși a fost concediat după un scandal uriaș, Răzvan Rentea a concurat pentru un post în 2016, când ISU a organizat un concurs pentru angajare din sursă externă. Tânărul de 33 de ani și-a încercat norocul, însă a picat testul psihologic și a fost declarat inapt pentru ocuparea postului.

După acest eșec, bărbatul s-a angajat ca ospătar la un restaurant local, dar și de data aceasta nu a avut noroc. Localul s-a desființat, iar Rentea a rămas fără loc de muncă.

Potrivit presasm.ro, Răzvan Rentea ar fi căzut în patima jocurilor de noroc, pentru că ar fi frecventat casinourile din Satu Mare.

Fără nicio sursă financiară, Răzvan Rentea a apelat la ajutorul tatălui său, căruia i-a cerut un apartament pe care familia îl deține în centrul orașului Satu Mare.

Scandalul sângeros ar fi pornit de la o ceartă cu părinții. Tânărul ar fi vrut să vândă apartamentul pentru a face rost de banii de care avea nevoie disperată. Tatăl său, Gheorghe Rentea, nu a fost de acord cu propunerea fiului cu care a început să se certe. Răzvan Rentea ar fi încercat să-și convingă și mama, însă fără succes.

Confruntat cu refuzurile părinților, tânărul ar fi pus la cale un plan diabolic, soldat cu tripla crimă care a șocat o întreagă țară.

Triplul asasinat din comuna Apa, județul Satu Mare a avut loc în noaptea de 23 spre 24 noiembrie. Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan, mama Ciulinei, în vârstă de aproximativ 80 de ani, au fost găsiţi morţi de vecini.

Potrivit procurorilor, tânărul și-ar fi ucis prima dată bunica, o pensionară de 80 de ani căreia i-a curmat viața în casă. Mai apoi, și-a omorât tatăl – Gheorghe Rentea (59 de ani), în fața unui grajd din gospodărie.

Mai apoi, tânărul a așteptat ca mama sa să se întoarcă de la serviciu cu un microbuz. În momentul în care a încercat să intre în casă, femeia a fost lovit-o în cap până când și-a dat ultima suflare. După ce și-ar fi ucis bunica și ambii părinți, Răzvan Rentea a plecat în Satu Mare pentru a-și croi un alibi.

Tânărul a devenit principalul suspect deoarece s-a arătat mult prea curios de cercetările făcute de criminaliști la fața locului.

Luni, Răzvan Rentea a fost reținut pentru 24 de ore, însă a negat toate acuzațiile în fața anchetatorilor. Bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005664 (s)