News Flash:

TOPUL ZGARCITILOR! Vedetele din Romania cu arici la buzunar

24 Februarie 2014
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
monica gabor
Monica Gabor a cunoscut de mică sărăcia şi valoarea banilor. Chiar şi după ce l-a întalnit pe Irinel şi a devenit doamna Columbeanu, scăpand de grija zilei de maine şi fiind răsfăţată cu haine, bijuterii, maşini şi vacanţe scumpe, băcăuanca a continuat să ţină cont de fiecare leuţ cheltuit.
In timpul mariajului cu omul de afaceri, avea grijă ca şi soţul ei să fie chibzuit şi îl apostrofa cand i se părea că e prea generos cu oamenii din jurul lui. Un apropiat al fostului cuplu a dezvăluit că această chibzuială exagerată a făcut- o pe Monica să devină protagonista unui moment... penibil.
Ea şi Irinel se aflau la un hotel de lux din Mamaia, cand omul de afaceri i-a dat bacşiş portarului o hartie de zece lei, aşa cum făcea de obicei.
Numai că Moni s-a întors pe călcaie şi i-a cerut banii înapoi omului, apostrofandu-l: “La muncă, nu sta cu mana întinsă la pomană!”.
Angajatul hotelului a rămas cu gura căscată de uimire, conform prietenului Columbenilor, în timp ce Irinel, vizibil jenat, a preferat să se prefacă surd şi să-şi continue drumul către plajă însoţit de bonă şi de Irinuca...
Gestul Monicăi a starnit zambete printre cei caţiva clienţi care se aflau în holul hotelului, toţi bogaţi şi toţi obişnuiţi să răsplătească generos serviciile bune ale angajaţilor...
Şi despre ei se ştie că sunt foarte stranşi la pungă
Dan Negru ar putea umple cel puţin o valiză cu banii pe care i-a caştigat de cand e vedetă TV, dar tot se dă lovit cand vine vorba să cheltuiască.
El nu s-a sfiit să-şi recunoască această meteahnă şi nu se ruşinează cu ea, deşi preferă să spună despre sine că e cumpătat, nu zgarcit.
Un apropiat a povestit că Negru şi-a invitat colegii la bere, dar după primul rand, pe care l-a achitat, le-a comunicat că următoarele comenzi şi le plătesc singuri...
Ştefan Bănică jr a intrat în topul zgarciţilor după ce a fost surprins “plătind” cu autografe florile luate pentru fosta nevastă.
Se spune că încearcă să reducă drastic costurile şi cand partenera de viaţă îşi exprimă dorinţa de a vedea un film, cumpărand un DVD în loc s-o scoată la cinema, unde ar cheltui de cateva ori mai mult pe bilete, sucuri şi floricele...
George Copos se plange mereu de lipsa banilor, deşi are o avere de cateva sute de milioane de euro, conform unui top al bogătaşilor romani.
Este antologică replica pe care le-a dat-o unor angajaţi de-ai săi cand aceştia s-au plans că nu îi plăteşte destul: “Nici eu nu am bani. Nu mi-am mai cumpărat de doi ani un costum”.
Copos e zgarcit şi cu soţia: i-a pus la dispoziţie un card de cumpărături pe care e disponibilă o sumă modică... Libertatea.ro

dan negru george copos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0964 (s) | 33 queries | Mysql time :0.034336 (s)