News Flash:

Dezvaluiri senzationale ale fostei sotii a lui Adrian Enache

20 Februarie 2014
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian enache
De cațiva ani, mulți jurnaliști încearcă să afle adevărul despre relația dintre Adrian Enache, Corina Enache și Iuliana Marciuc.
Corina Enache, fosta soție a artistului, a acceptat să-i răspundă lui Cătălin Măruță la cateva întrebări personale, după ce s-a săturat de paparazzi și de presupunerile care s-au făcut în presă despre triunghiul conjugal.
Extrem de detașată, Corina a vorbit despre relația ei cu fostul soț. Aceasta a spus că a trecut de mult timp de relația cu Adrian și că își vede liniștită de viață, alături de Diana, fiica ei. Și pentru că își iubește mult fiica, doamna Enache nu i-a interzis acesteia să aibă o relație cu tatăl ei.
De-a lungul timpului, Corina i-a cerut de nenumărate ori divorțul, dar artistul nu a acceptat decat acum patru ani, după multe insistențe.
Iuliana Marciuc și Corina au fost partenere de afaceri, pană cand Corina a aflat de relația extraconjugală a soțului ei. Iuliana chiar a filmat nașterea Dianei și a insistat foarte mult de-a lungul timpului ca Adrian să fie langă ea, deși știa că artistul este căsătorit.
Corina a mai spus că fostul ei soț petrece aproximativ 80% din timp alături de ea și de fiica lor și că, după logodna de la Balcic, Adrian s-a întors la familia lui. De asemenea, acesta nu și-a mutat niciun lucru în casa pe care o împarte cu Iuliana.
Corina a fost foarte tranșantă în legătură cu fostul ei soț și a declarat că nu mai există nicio relație cu Adrian și că nu poate să îl dea afară din casă, deoarece au amandoi drepturi asupra apartamentului.
Fosta soție a lui Enache se mai gandește la altă căsătorie, dar nu cu Adrian și dorește ca jurnaliștii să se oprească și să nu îi mai urmărească familia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031546 (s)